Nutrend ISODRINX TABS 12 таблеткиNutrend ISODRINX TABS 12 таблетки1
Nutrend ISODRINX TABS 12 таблетки
14.00 лв
product header
Nutrend ISODRINX TABS 12 таблеткиNutrend ISODRINX TABS 12 таблетки

Интензивни и тежки тренировки, или пък безкрайна жега, факт е че Вие се потите. И това е съвсем в реда на нещата, защото потенето е средство, благодарение на което вашето тяло   подържа нормалната си  постоянна температура  от 36.6С. Самото потене  винаги  води до неизменната  загуба на течности и електролити като хлорид, калций, фосфор, магнезий, натрий и калий. Тези електролити са жизнено важни за Вас, защото тяхната роля е да  регулират както осмозата на водата така и киселинния баланс в организма Ви. Това е от изключително значение за  правилното протичане на вътре-клетъчната активност.

Всичко изгубено трябва да се възстанови. Ако  обаче Вие нямате време или не сте в състояние   да приемате  храна преди и по време на физическата си дейност, изотоничните напитки са решението  за Вас. ISODRINX TABS на Nutrend е уникална спортна напитка, която осигурява на тялото качествена хидратация по време на физическа активност. Поради високото съдържание на лесно усвоими въглехидрати продуктът е идеален източник на енергия, който осигурява на организма нужните минерали + 10 витамина на тялото. ISODRINX TABS е с възможностите, както на изотоничен, така и на хипотоничен разтвор.

Характеристики на продукта:

  • Под формата на разтворими таблетки
  • Хидратира вашето тяло за да се възстановите максимално добре
  • Възстановява нормалния баланса на течностите в тялото Ви
  • Възстановява  жизненоважните витамини и  минерали, изгубени с потта
  • Увеличава  физическата  активност


ISODRINX TABS е не само утоляваща жаждата напитка, но и средство което ще спомогне за добрата хидратация на вашето тяло. Продукта съдържа важни за спортистите витамини и минерали, което е от съществено значение за вашето здраве. Тази напитка  значително ще подобри производителността Ви, както и вашата  издръжливостта по време на тренировка. Значително подобрява издръжливостта на тялото, предпазва от дехидратация, мускулни схващания и крампи. Задължителен продукт за всеки професионален спорт, изискващ висока издръжливост. Благодарение на своя състав, ISODRINX TABS е  в състояние да се запази здравето Ви, и да поддържа вашата продуктивност  през цялата  тренировка.

Начин на употреба: Изотонична напитка: 1 таблетка разтворена в 250 мл вода. Хипотонична напитка: 1 таблетка разтворена в 375 мл вода.

Разфасовка: 12 разтворими таблетки

Състав:

nutrend-isodrinx-tabs-12-tabs2

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 12
Съставки
Биотин 11,3 μg
Витамин В1 0,2 mg
Витамин В12 0,6 μg
Витамин В2 0,3 mg
Витамин В3 3.6 mg
Витамин В5 1,4 mg
Витамин В6 0,3 mg
Витамин Е 2,7 mg
Витамин С 18 mg
Въглехидрати 7,4 g
Енергийна стойност 35 kcal (за една доза)
Захари 7,1 g
Сол 0,1 g
Фолиева киселина 45 μg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend ISODRINX TABS 12 таблетки

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend ISODRINX TABS 12 таблетки
  • Наличност: В наличност
14.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка