Olimp Iso Plus 700 грOlimp Iso Plus 700 гр1
Olimp Iso Plus 700 гр
38.00 лв
product header
Olimp Iso Plus 700 грOlimp Iso Plus 700 гр

Изотоничните напитки са предназначени за активни хора и спортисти, като богат източник на полезни вещества, поддържайки издръжливостта. По време на тренировка, заедно с потта  тялото губи голямо количество електролити (минерали за осигуряване на нормалния вискозитет на кръвта, и също участващи  в предаването на нервните и нервно-мускулните импулси). Обикновената вода и повечето други напитки,  не са в състояние напълно да  възстановят полезните вещества, които  тялото губи чрез потта. Резултатът  може да е отрицателен за организма, и дори да предизвика повишено натоварване на сърцето, и поява на припадъци (особено по време на тренировка). Професионалните спортисти, занимаващи се с  бягане, тенис, футбол, колоездене и други спортове, които са свързани със засилено потене, използват  изотонични напитки вместо вода - това повишава тяхното благосъстояние  и издръжливост, в критични моменти.

При  активни хора,  загубата  на електролити  по време на продължителна интензивна тренировка, може да доведе до редица неприятни усещания, като бързо настъпваща  мускулната умора, тремор по време на тренировка, ускорен пулс. За да избегнете подобни проблеми,  в горещо време и по време на  тренировки, пийте Iso Plus Powder  -   изотонична напитка от компанията  Olimp Laboratories. Този продукт е  най-доброто решение на проблема, евтино  и ефективно! Iso Plus Powder  има приятен освежаващ вкус, и се предлага  под формата на прах. Продукта е с висока хранителна стойност, тъй като  съдържа бързоусвояващи се  въглехидрати, които бързо се асимилират  по време на физическа активност ,и доставят  глюкоза на работещите мускули .

Действие и ползи от приема  на Iso Plus Powder:

 • Осигуряване  на тялото с лесносмилаеми въглехидрати - източник на енергия
 • Служи като източник на глутамин и карнитин
 • Предотвратява появата на припадъци
 • Предпазва от дехидратация и понижена ефективност
 • Подтиска и намалява  умората
 •  Абсорбира се бързо и напълно и навлиза в кръвта
 • Не предизвиква странични ефекти
 • Лесен за приготвяне
 • Абсорбира се бързо и напълно и навлиза в кръвта

Какви са активните съставки на Iso Plus Powder? В основата на продукта  са въглехидратите  с висок гликемичен индекс (висок процент на усвояване на храната), минерали, витамини, аминокиселини (глутамин, карнитин),  и електролити. Както знаете, въглехидратите са необходими на всички спортисти, тъй като дават енергия, и запазват мускулите. Аминокиселините в продукта, също предпазват мускулите от разграждане, и съдействат за тяхното възстановяване. Карнитина  съдейства за осигуряване на повече енергия на тялото. Витамините, минералите и електролитите пък, възстановяват баланса на полезните вещества в тялото и го защитават. Благодарение на своя състав,  Iso Plus Powder е  в състояние да се запази здравето Ви, и да поддържа вашата продуктивност  през цялата  тренировка.

Начин на употреба: 1 доза, разтворена в 250 мл вода, преди състезание и физическо натоварване.

Дозировка
Доза 17,5 g
Съставки
Биотин 10 mcg
Витамин В1 0,2 mg
Витамин В12 0,5 mcg
Витамин В2 0,3 mg
Витамин В6 0,3 mg
Витамин Е 2,4 mg
Витамин С 16 mg
Въглехидрати 15,3 g
Захари 12,2 g
Калий 85,7 mg
Калории 61,2 kcal
Калций 25 mg
Л-глутамин 192,5 mg
Л-карнитин 50 mg
Магнезий 12,6 mg
Натрий 0,1 g
Ниацин 3,2 mg
Пантотенова киселина 1,2 mg
Фолиева киселина 40 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Iso Plus 700 гр

 • Производител: Olimp
 • Код на продукта: Olimp Iso Plus 700 гр
 • Наличност: В наличност
38.00 лв
Бърза поръчка