SAN CoQ10 100 мг 60 капсулиSAN CoQ10 100 мг 60 капсули1
SAN CoQ10 100 мг 60 капсули
34.00 лв
product header
SAN CoQ10 100 мг 60 капсулиSAN CoQ10 100 мг 60 капсули

CoQ10 е една от най-популярните добавки в света. Малко хора обаче не знаят, колко полезни могат да бъдат продуктите, съдържащи този важен коензим. Ако страдате от липса на енергия и тонус, може би е време да опитате продукта CoQ10, произведен от SAN. Тази хранителна добавка е под формата на висококачествени таблетки с  висока концентрация на коензим Q10, като всяка капсула осигурява 100 мг от тази ценна съставка. CoQ10 има действието на мощен антиоксидант, който ще забави процесите на стареене и ще Ви даде прилив на енергия и тонус. Защо е необходим допълнителен прием на  коензим Q10? Защото с течение на годините количеството му във вашето тяло намалява, а нито един хранителен режим не може да ги възстанови.

Характеристики и действие на CoQ10:

  • Доставя 100 мг CoQ10 на капсула
  • Осигурява енергия и младост за вашите клетки
  • Повишава вашия тонус
  • Действа като мощен антиоксидант
  • Забавя процеса на стареене
  • Грижи се за сърдечно-съдовата Ви система


Коензим Q10 е основен компонент на всяка ваша  клетка. Той осигурява енергия за нормалното протичане на всички жизненоважни за  организма Ви  процеси, и затова е желателно да го приемате  под формата на хранителна добавка. С възрастта количеството коензим Q10 в клетките намалява и при повечето хора над 35-40 г. вече е налице  недостиг, който обикновено предизвиква   липса на енергия, лесна уморяемост, понижен жизнен тонус, кървене на венците, спадане на либидото. Недостигът на коензима  е свързан както с процеса на стареене, така и с появата на сърдечносъдови проблеми.

Коензим Q 10 има една много важна способност.Той е мощен антиоксидант, който е изключително необходим на вашето тяло. Всички знаят, че антиоксидантите се борят със свободните радикали в тялото. Тези съединения   са вредни отпадъчни продукти от различни метаболитни процеси. Свободните радикали увреждат ДНК, мембраните на клетките, и дори могат да причинят клетъчна смърт. Освен това, свободните радикали ускоряват процеса на стареене и причиняват редица здравословни проблеми, като сърдечно-съдови заболявания и рак. Антиоксидантите, какъвто е Коензим Q 10, неутрализират вредното действие на свободните радикали и предотвратяват някои от щетите, които могат да Ви нанесат те.

Коензим  Q10  подпомага  клетките да произвеждат субстанция, известна като  аденозин трифосфат. Аденозин трифосфатът е от ключово значение за всички клетки в тялото Ви, защото именно той  ги снабдява с нужната енергия.  Този коензим предпазва клетките от увреждане, а също така съдейства за укрепване на имунната система. CoQ10 е продукт, който ще забави процесите на стареене и ще Ви даде допълнителен прилив на енергия и тонус. Всяка капсула Ви осигурява 100 мг жизненост, енергия и антиоксидантна защита!

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула от 1 до 3 пъти на ден, за предпочитане с храната.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

san-coenzyme-q10-60caps-img

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Коензим Q10 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN CoQ10 100 мг 60 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN CoQ10 100 мг 60 капсули
  • Наличност: В наличност
34.00 лв
Бърза поръчка