NOW CoQ10 Антиоксидантен крем 59 млNOW81121
NOW CoQ10 Антиоксидантен крем 59 мл
55.00 лв
product header
NOW CoQ10 Антиоксидантен крем 59 млNOW8112

CoQ10 крем за съвършена кожа


Грижата за кожата изисква постоянство и подходящ продукт. Предлагаме Ви да използвате продукта на NOW Foods - CoQ10 Антиоксидантен крем. Подходящ е за неподхранена, изтощена кожа. Кремът създава здравословен баланс , като подхранва кожата, подпомагайки извеждането на свободните радикали и балансира нейното pH, с което и омазняването ѝ. CoQ10 Антиоксидантен крем съдържа REVINAGE ™, уникална по рода си съставка която обновява, видимо стяга кожата и я прави по здрава, гладка и с равномерен тен. Хиалуроновата киселина, Л-карнозинът и Коензим Q10 са мощна комбинация за изглаждане и дълбоко хидраттиране за разкошни резултати.
 

Действие на антиоксидантен крем

  • Изглажда кожата;
  • Прониква в дълбочина;
  • Стяга кожата;
  • Забавя стареенето.


Коензим Q10 (CoQ10) - на всички е известен с качеството си да поддържа кожата в добра форма. Този коензим е жизненоважен за генерирането на енергия на клетъчно ниво. Коензим Q10 е отличен антиоксидант. Той подпомага неутрализирането на вредните свободни радикали, които са една от причините за стареенето. По този начин CoQ10 подпомага регенерацията на кожата и навалява уврежданията, причинени от свободните радикали. CoQ10 представлява малка молекула, която сравнително лесно прониква в кожната клетка и се усвоява добре.

Хиалуроновата киселина се смята за "задържащото влага чудо". Тя е в състояние да свърже вода в количество, което представлява от 1000 до 4000 пъти стойността на собственото й тегло. Хиалуроновата киселина задържа влагата в колагена и еластина, намиращи с в кожата. Тя действа като лепило, което ги свързва, като по този начин придава гладкост на грубите кожни повърхности и значително подобрява облика на кожата. Тя повишава съдържанието на влага в горните клетъчни слоеве на кожата. Те снабдяват зрялата и суха кожа трайно с вода, водят до изглаждане на кожната повърхност и укрепват съпротивителните сили на кожата.

Начин на употреба: След почистване на лицето (може да нанесете и тоник), нанесете тънък слой от CoQ10 Антиоксидантен крем. За най-добри резултати използвайте сутрин и преди лягане. Ако изпитате раздразнение на кожата, преустановете употребата и се консултирайте с Вашия дерматолог.

Опаковка: 59 милилитра

Състав:

NOW-08112-coq10-2-800x800

Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW CoQ10 Антиоксидантен крем 59 мл

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW8112
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка