NOW CoQ10 30 мг 240 капсулиNOW31901
NOW CoQ10 30 мг 240 капсули
120.00 лв
product header
NOW CoQ10 30 мг 240 капсулиNOW3190

Коензим Q 10


Това е естествен антиоксидант, който е част от всяка клетка в тялото Ви, и играе важна роля в производството и регулирането на клетъчната енергия, както и в защитата срещу свободните радикали. Коензим Q10 помага да се поддържа здравословно тегло, укрепва имунната и сърдечно-съдовата системи на тялото, и е от съществено значение за нормалното функциониране на всички тъкани и органи. С възрастта обаче, способността на организма да синтезира коензим CoQ10 намалява, поради което е нужен допълнителният му прием. Перфектната добавка за тази цел е CoQ10 на NOW Foods.
 

Действие на CoQ10

  • Осигурява енергия и младост за вашите клетки;
  • Повишава вашия тонус;
  • Действа като мощен антиоксидант;
  • Забавя процеса на стареене;
  • Грижи се за сърдечно-съдовата Ви система.


Коензим Q10 е основен компонент на всяка ваша  клетка. Той осигурява енергия за нормалното протичане на всички жизненоважни за  организма Ви процеси, и затова е желателно да го приемате  под формата на хранителна добавка. С възрастта количеството коензим Q10 в клетките намалява и при повечето хора над 35-40 г. вече е налице  недостиг, който обикновено предизвиква   липса на енергия, лесна уморяемост, понижен жизнен тонус, кървене на венците, спадане на либидото. Недостигът на коензима  е свързан както с процеса на стареене, така и с появата на сърдечносъдови проблеми.

Коензим Q 10 има една много важна способност.Той е мощен антиоксидант, който е изключително необходим на вашето тяло. Всички знаят, че антиоксидантите се борят със свободните радикали в тялото. Тези съединения са вредни отпадъчни продукти от различни метаболитни процеси. Свободните радикали увреждат ДНК, мембраните на клетките, и дори могат да причинят клетъчна смърт. Освен това, свободните радикали ускоряват процеса на стареене и причиняват редица здравословни проблеми, като сърдечно-съдови заболявания и рак. Антиоксидантите, какъвто е Коензим Q 10, неутрализират вредното действие на свободните радикали и предотвратяват някои от щетите, които могат да Ви нанесат те.

Коензим Q10 подпомага клетките да произвеждат субстанция, известна като аденозин трифосфат. Аденозин трифосфатът е от ключово значение за всички клетки в тялото Ви, защото именно той  ги снабдява с нужната енергия. Този коензим предпазва клетките от увреждане, а също така съдейства за укрепване на имунната система. CoQ10 е продукт, който ще забави процесите на стареене и ще Ви даде допълнителен прилив на енергия и тонус.

Начин на употреба: 1-3 дози дневно с храната. Препоръчва се приема на CoQ10 с есенциални мастни киселини.

Опаковка: 240 капсули

Състав:
now-coq10-30mg-240vcaps-sydyrjanie

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 240
Съставки
Коензим Q10 30 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW CoQ10 30 мг 240 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3190
  • Наличност: В наличност
120.00 лв
Бърза поръчка