Biotech USA Q10 Coenzyme 100 мг 60 капсулиBT4471
Biotech USA Q10 Coenzyme 100 мг 60 капсули
34.00 лв
product header
Biotech USA Q10 Coenzyme 100 мг 60 капсулиBT447

Може би вече сте чували името коензим Q10 или CoQ10. Този мощен антиоксидант набира популярност, заради неговата способност да предотвратява преждевременното стареене, да повишава на имунитета и да осигурява допълнителна енергия. Коензим Q10, известен също като убиквинол 10 е открит през 1950 г., като естествено срещащо се съединение произвеждащо се от човешкото тяло, отговорно за основни клетъчни функции и превенцията на различни заболявания.

С напредването на възрастта, естествените нива на CoQ10 намаляват с цели 72%! Много спортисти се възползват от CoQ10, защото има способността да повишава издържливостта и да увеличава енергията в тялото. Независимо дали сте атлет или водите активен начин на живот, със сигурност можете да извлечете ползи от допълнителния прием на CoQ10. Направете го с продукта Q10 Coenzyme на Biotech USA!
 

Ползи от прием на Q10 Coenzyme?

 • Осигурява 100 милиграма Q10 на доза
 • Увеличава енергийните нива
 • Действа като антиоксидант
 • Забавя стареенето
 • Подобрява дейността на сърцето
 • Стимулира имунната система
 • Повишава издръжливостта
 • Нормализира кръвното налягане


CoQ10 е доказал своята ефективност в превенцията на грип и настинки, и своята способност да премахва бактериите от кръвта, да повишава броя на белите кръвни клетки и да предотвратява клетъчното увреждане. Хора, които страдат от автоимунни заболявания или хронична умора, могат да се повлияят добре от приема на Q10 Coenzyme.

CoQ10 се бори със свободните радикали, подпомага конвертирането на хранителни вещества в енергия, насърчава възстановяването на тъканите и подобрява усвояването на кислород. Това уникално вещество помага да се поддържа здравето на сърцето и подобрява функциите на имунната система. Сами виждате, че Q10 Coenzyme е много “гъвкава“ добавка и от нея може да се възползва всеки.

CoQ10 действа чрез увеличаване на способността на организма да използва правилно кислорода, естествено понижава нивата на кръвното налягане и холестерола и увеличава енергията, като помага на тялото по-добре да използва хранителните вещества, като енергия. Този коензим играе ключова роля за производството на АТФ, който е основния източник на енергия за мускулите. Ако сте спортист, това означава че ще можете да тренирате по – дълго и интензивно. Повече енергия означава повече издържливост и сила, което пък води до максимални резултати. Ако се стремите това, приема на Q10 Coenzyme може да Ви е от полза.

В допълнение към всички тези функции, CoQ10 е мощен антиоксидант, който е отговорен за успешната борба със свободните радикали в тялото. Свободните радикали причиняват физически болести и преждевременно стареене, чрез унищожаване на живите клетки. Въпреки, че те винаги са били произвеждани по естествен път от организма, външни влияния, като например замърсяването на околната среда, пушенето на цигари, неправилното хранене и стреса, ускоряват този дегенеративен процес с обезпокоителни темпове. Q10 Coenzyme ще Ви осигури тази важна антиоксидантна защита, за да се чувствате млади и винаги във форма.

Вземете сега и помогнете на тялото си да се справи в всекидневните натоварвания!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Приема се по 1-2 капсули дневно

Опаковка: 60 капсули

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
5 Biotech USA Q10 Coenzyme 100 мг 60 капсули
Постоянно пия здравословни добавки, коензимът присъства в изборът ми от много време. Намалява стареенето на кожата и косата. Подхранвам се както от вътре с добавки така и от вън с козметика.
5 Biotech USA Q10 Coenzyme 100 мг 60 капсули
Q10 носи редица ползи за сърцето. Бих препоръчала да приемате по 2 капсули на ден, а не по една, за да си набавите по-стабилна доза от продукта.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech USA Q10 Coenzyme 100 мг 60 капсули

 • Производител: Biotech USA
 • Код на продукта: BT447
 • Наличност: В наличност
34.00 лв
Бърза поръчка