Olimp MCT Oil 400 млOlimp MCT Oil 400 мл1
Olimp MCT Oil 400 мл
55.00 лв
product header
Olimp MCT Oil 400 млOlimp MCT Oil 400 мл

Намаляването на  телесните мазнини изисква  решителност, воля и дисциплина. Хората винаги търсят  "чудодейната  добавка“, която да направи отслабването  по-лесно. Истината е, че нищо не се постига  лесно. Качването на мускули и отслабването, изискват много работа. Все пак, има няколко полезни съвета, които могат да Ви помогнат да постигнете целта си  по-бързо. Един такъв съвет е, да увеличите  своя прием на средноверижни триглицериди (МСТ) или MCT  oil. Поради намалената дължина на веригата си, МСТ, се усвояват и след това се метаболизира много бързо. Тези мазнини много ефективно се  превръщат  в гориво за непосредствена употреба, вместо да се съхраняват  като мазнини. Те се превръщат в  енергия много по-бързо, отколкото глюкозата, което ги прави отличен източник на енергия по време на интензивни тренировки. Как да повишите приема на МСТ? Просто вземете продукта MCT Oil на Olimp Laboratories!

Благодарение на комплекса от средноверижни триглицериди които съдържа, MCT Oil:

  • Подобрява издръжливостта и спортните постижения
  • Насърчава изгарянето на мазнините (термогенезата)
  • Увеличава  скоростта на метаболизма
  • Поддържа  мускулна маса
  • Ограничава катаболизма
  • Регулира холестерола

MCT, които  MCT Oil съдържа, имат способността  бързо да се използват  като източник на гориво, благодарение на което  подобряват спортните постижения и издръжливостта. Проучванията показват, че допълването  с МСТ увеличава  дневния  разход на енергия (метаболизма). Така че, ако приема на калории и физическите упражнения  остават непроменени, всяко увеличаване на скоростта на метаболизма чрез добавянето на МСТ към вашата диета,  ще доведе до загуба на телесни мазнини. МСТ са показали също така способност за намаляване на апетита, което също ще е от полза на тези от Вас, които се стремят да отслабнат.

МСТ помагат  за предотвратяване  увреждането  на мускулите. Първо, те стимулират производството на кетони, които се използват като източник на енергия в мускулите, преди аминокиселините (които стават достъпни чрез разрушаване на мускулите), като по този начин забавят  мускулния  катаболизъм (разграждане) .На второ място, те са в състояние да действат  като "носители" аминокиселини, което допълнително помага в предотвратяването на загубата  на мускулна маса. МСТ също така съдействат,  да се забави изчерпването на гликоген  в мускулите, което допълнително подобрява  издръжливостта.

Всички тези факти, превръщат MCT Oil в  особено полезен за спортистите продукт. за Средноверижни триглицериди, които този продукт доставя,  също са особено полезни за хората спазващи  нисковъглехидратна  диета, където винаги има риск от увреждане на мускулите,  особено ако диетата е комбинирана с интензивни тренировки. Чрез осигуряването  на добър източник на енергия, какъвто е  MCT Oil, Вие предотвратявате  използването  на аминокиселините,  за производство на енергия - както често се случва, когато няма прием на  въглехидрати,  осигуряващ  енергия.

Начин на употреба: Започнете с 1 супена лъжица два пъти дневно с храната /като добавка към салати или директно/ за два дни. Постепенно увеличете дозата до достигане на оптималната доза от 1-2 супени лъжици два пъти дневно.

Състав:
olimp-mct-oil-sf

Дозировка
Доза 14 g
Съставки
Калории 116,2 kcal
Каприлова киселина 7,0 - 9,1 g
Капрова киселина 4,2 - 6,3 g
Капронова киселина 0,28 g
Лауринова кислина 0,42 g
МСТ (Средно-верижни триглицериди) 14 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp MCT Oil 400 мл

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp MCT Oil 400 мл
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка