AMIX Peruvian Maca 750 мг 120 капсули AM2541
AMIX Peruvian Maca 750 мг 120 капсули
34.00 лв
AMIX Peruvian Maca 750 мг 120 капсули AM254


Peruvian Maca е идеалното решение за повишаване на либидото. Неговата мощна формула се състои от екстракт от корен на мака в съотношение 10:1.


За още по-голяма ефективност са добавени високотехнологични съставки за контролирано освобождаване на основното вещество в продукта. Така усвояването му става много по-добро и същевременно ползите за Вас нарастват.

Ако имате нужда от допълнителни количества енергия и желаете да ги получите по един естествен начин, то тогава определено Peruvian Maca ще Ви бъде от голямата полза. Неговата формула действа изключително ефикасно и при увеличаването на Вашата сила и цялостна физическа издръжливост. Основната съставка на този продукт е използвана в продължение на векове от перуанците.

Именно те първи са установили способността ѝ да увеличава енергията и издръжливостта. В днешно време това е потвърдено след значителен брой научни изследвания от световноизвестни учени. Поради тази причина компанията-производител на Peruvian Maca залага точно на тази съставка. Благодарение на нея продуктът е естествен балансьор на хормоните в организма Ви.

Действието на Peruvian Maca е изключително благоприятно за мъже и жени. Ползите са просто впечатляващи. Към тях спада възможността на този невероятен продукт да подпомогне Вашата имунна система. Така тя ще стане много по-укрепена, а това е важно за естественото Ви предпазване от различни разболявания, инфекции, настинки и вируси.

Ефектът от употребата на Peruvian Maca е максимален и изключително дълготраен. Това се дължи на включената технология за контролирано освобождаване Methocel CRT-ss. Този продукт ще подобри Вашето умствено състояние. Освен това неговата висококачествена формула ще Ви помогне да постигнете един наистина пълноценен сън.

Πpeдимcтвa нa Amix Peruvian Maca: 

     •    Πoвишaвa либидoтo;
     •    Πoвишaвa нивaтa нa eнepгия, cилaтa и издpъжливocттa;
     •    Уĸpeпвa имyннaтa cиcтeмa;
     •    Πoдoбpявa yмcтвeнoтo cъcтoяниe;
     •    Ocигypявa пълнoцeнeн cън.

Вземете сега и нормализирайте хормоналните си нива!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба: 1 таблетка 2 пъти дневно с много вода.

Опаковка: 120 капсули

Напишете отзив

    Лош           Добър

AMIX Peruvian Maca 750 мг 120 капсули

  • Производител: AMIX
  • Код на продукта: AM254
  • Наличност: В наличност
  • 34.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359