Pure Omega 3 Fish Oil 100 дражетаPN17561
Pure Omega 3 Fish Oil 100 дражета
50.00 лв
product header
Pure Omega 3 Fish Oil 100 дражетаPN1756

Омега-3 мастните киселини са полиненаситени мастни киселини и  са едни от най - важните хранителни вещества за здравето. Тялото Ви има нужда от омега-3 мастни киселини за много от своите  функции, като например  съсирването на кръвта и изграждането на клетъчните мембрани в мозъка. Тъй като организма Ви не може да произвежда сам омега-3 мазнините, Вие трябва да ги получите чрез храната.

През последните години, много хора са се обърнали към добавките с рибено масло, за да си набавят омега-3. Те са сигурен начин да получавате необходимото количество от тези важни мастни киселини. Omega 3 Fish Oil на Pure Nutrition е един от най-популярните продукти с рибено масло. Този продукт има 60% съдържание на DHA/EPA, което го прави изключително мощен! Omega 3 Fish Oil е пречистен от всякакви замърсители като живак, тежки метали и диоксини.

Характеристики на Omega 3 Fish Oil:

 • С 60% съдържание на DHA/EPA
 • Пречистен от всякакви замърсители
 • Понижава  кръвното налягане и холестерола
 • Предпазва от натрупването на плака в артериите
 • Защитава от сърдечно-съдови заболявания
 • Понижава  триглицеридите
 • Противовъзпалително действие
 • Благотворно повлиява леки депресивни състояния

Омега-3 мастните киселини и са свързани с много ползи за здравето, включително защита срещу сърдечно заболяване и  инсулт. Нови изследвания доказват положителното влияние на тези мастни киселини върху редица състояния като остеоартрит, депресия, възпалителни заболяване на червата и други. Омега-3 намиращи се в добавките с рибено масло, каквато е и Omega 3 Fish Oil, имат пряка или непряка роля в почти всеки един от процесите, които протичат в тялото Ви, дори когато се опитвате да изградите мускули, да изгаряте  мазнини, да поддържате мускулите или да се възстановявате след  тренировка.

Омега-3 няма сами по себе си да извършат тези процеси, но ще изиграят съществена роля за тяхното протичане. Омега-3 мастните киселини играят важна роля в образуването на клетъчните мембрани в тялото, и  са неразделна част от процеса на производство на хормоните, които регулират възпаленията, съсирването на кръвта и изчистването на артериалните стени. Изследванията показват, че омега-3 мастните киселини предпазват сърдечно-съдовата система по редица начини. Те спомагат за постигането на по-ниски нива на холестерола, като по този начин предпазват от натрупването на плаки по стените на артериите.

Също така, омега-3 намаляват нивата на нездравословните мазнини наречени триглицериди, които  са свързани с повишен риск от сърдечно-съдови заболявания. Едно от многото предимства на омега-3 мастните киселини, е тяхната способност да намаляват възпаленията в организма. Този ефект може да осигури известно облекчение за хората, които имат възпалителен артрит. Добавките с омега-3, в случая продукта Omega 3 Fish Oil, могат да подобрят вашето зрение и дори да намалят симптомите на депресията.

Начин на употреба:  Приемайте по 1-2 дражета 1-3 пъти на ден с храната.

Разфасовка: 100 дражета

Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Omega 3 Fish Oil 100 дражета

 • Производител: Pure Nutrition
 • Код на продукта: PN1756
 • Наличност: В наличност
50.00 лв
Бърза поръчка