NOW Silver Sol  118 млNOW14071
NOW Silver Sol 118 мл
50.00 лв
product header
NOW Silver Sol  118 млNOW1407

Silver Sol е продукт, който съдържа в себе си колоидално сребро. Технологията по неговото изработване е изключително иновативна. Самото сребро в този артикул е 10 ppm. Silver Sol е създаден с явната идея да се погрижи за Вашата имунна система. Това означава, че нейната функционалност може да нарасне, което ще резултира в по-голяма защита на Вашия организъм против различни болести.

Silver Sol е създаден с възможност за употреба и от вегетарианци. Това е един специфичен артикул, който е произведен в САЩ и е със специална технология. Така той се различава от други такива, които също съдържат колоидално сребро. Формулата му е патентована  и е наистина уникална. Silver Sol е впечатлил редица учени, а интересът от чисто научна гледна точка към него е просто огромен.

Tози продукт е с много висока биоактивност. Silver Sol дължи това на използваното в него сребро. Така получавате само и единствено този важен елемент посредством неговия прием. Останалото е напълно пречистена вода. Крайният резултат е просто чудесен – ефикасно средство, което е лишено от мириз, вкус и ненатрапчивост при употреба.

Silver Sol помага за

  • Постигнете антивирусен ефект;
  • Защитите организма Ви от бактерии;
  • Дезинфекцирате тялото Ви;
  • Увеличите имунната Ви функционалност.

Silver Sol следва да Ви помогне да се справите много бързо и лесно с всички външни инфекции. Ако желаете да се предпазите от настинки и вируси, то тогава този продукт може да Ви осигури нужната защита от тях. Това се постига благодарение на влиянието на формулата на Silver Sol над Вашата имунна система с цел увеличаване на функционалността ѝ.

Начин на употреба: Възрастни: 6 впръсквания, 2-3 пъти дневно. Деца: 4 впръсквания, 1-2 пъти дневно.

Състав:

Доза 6 впръсквания (5 мл)  
Дози в опаковка 23  
Пречистено Сребро 50 мкг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Silver Sol 118 мл

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW1407
  • Наличност: В наличност
50.00 лв
Бърза поръчка