Olimp AAKG Xplode 300 грOlimp AAKG Xplode 300 гр1
Olimp AAKG Xplode 300 гр
78.00 лв
product header
Olimp AAKG Xplode 300 грOlimp AAKG Xplode 300 гр

Обикновено, когато е  подложено  на тежка тренировка, тялото Ви изисква по – големи количества  NO – азотен оксид. Ако по-малко количество  NO се образува в организма, цялата идеята за бодибилдинг може да заработи обратно. За да повишат производството на азотен оксид, бодибилдърите и спортистите използват аминокиселината аргинин. AAKG, или аргинин алфа-кетоглутарат е една “подобрена“ форма на аргинина, която се усвоява значително по – пълноценно. Можете за се убедите сами, като вземете продукта  AAKG Xplode  на Olimp Laboratories. Това е хранителна добавка от най-високо качество, доставяща Ви бързо усвояемия   аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG), за допълване на диетата с L-аргинин

Предимства на AAKG Xplode:

 

  • Повишава синтеза на азотен оксид в тялото
  • Стимулира анаболния растеж на мускулите
  • Увеличава нивата на хормона на растежа
  • Повишава протеиновия синтез
  • Съдейства за по – голяма мускулна издържливост
  • Подобрява интимния живот


AAKG значително повишава производството на азотен оксид в тялото. Благодарение на това, AAKG Xplode осигурява  стимулиране на мускулите по време на тренировка, повишаване на ефективността на вашите усилия, и  постигане на максимална мускулна регенерация в периода след тренировка. Повишените нива на азотен оксид, означават повече мускулни помпи, т.е. увеличаване на размера на мускулите, в резултат на увеличаване на притока на кръв. Тъй като AAKG помага на черния дроб да изхвърли много отпадъчни продукти получени от тренировките, AAKG Xplode  може да Ви помогне да тренирате  по-малко болезнено. Това от своя страна ще Ви позволи да тренирате  по-дълго.

AAKG  също така  помага за стимулиране на синтеза на протеини, което ще Ви помогне  да изградите  мускулите много по-бързо. Друго нещо което си струва да знаете е, че AAKG може да повиши енергията Ви като цяло, карайки Ви да се чувствате тонизирани през целия ден. AAKG Xplode Ви осигурява мощна  доза  L-аргинин, под формата на  напълно смилаемия  алфа-кетоглутарат L-аргинин. Този продукт  подобрява снабдяването мускулите с кислород и хранителни вещества, и увеличава притока на хормони, които стимулират анаболен растежа на мускулите. Не може да не споменем, че AAKG Xplode може да повлияе положително на интимния живот, като  поддържа високо сексуалната активност при мъжете.

Начин на употреба: 1 порция (8 грама прах - 12 единици = 1/3 чаша или 1 супена),се  разтваря  в 250 мл вода, и се пие  преди тренировка.

Състав:
AAKG-EXPLODE-sf

Дозировка
Доза 8 g
Съставки
Аргинин алфа-кетоглутарат 2750 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp AAKG Xplode 300 гр

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp AAKG Xplode 300 гр
  • Наличност: В наличност
78.00 лв
Бърза поръчка