Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампулиOlimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули1
Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули
100.00 лв 110.00 лв
product header
-9% Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампулиOlimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули

Аргинин Алфа-кетоглутарат (AAKG)  е подобрена  форма на аминокиселината аргинин, използвана от културисти и атлети за увеличаване на мускулните   помпи, за  ускоряване растежа на мускулите, за по – бързо  възстановяване, и дори за  подобряване на сексуалната активност.  

AAKG е подходящ за културисти, спортисти и фитнес ентусиасти, които искат да постигнат повече  мускулна маса и сила. Ако и Вие се стремите към това, можете да го постигнете с AAKG 7500 Extreme Shot на Olimp Laboratories.

Продукта е в течна форма, и съдържа невероятната доза от  7500 милиграма AAKG във всяка ампула.

Какви са ползите от приема на AAKG 7500 Extreme Shot?

  • Повече мускулно напомпване
  • Бърз мускулен растеж
  • Светкавично възстановяване
  • Невероятен мускулен растеж
  • По – бързо и пълноценно усвояване заради течната форма
  • Продукт подходящ за употреба навсякъде и по всяко време

AAKG  действа, като  стимулира  производството на азотен оксид в тялото Ви. Азотния  оксид е популярен сред бодибилдърите, тъй като регулира притока на кръв към мускулите, мускулните контракции,  растежа на мускулите, и това са само няколко от неговите качества. Функциите на тази молекула са много впечатляващи. Въпреки това, Вие не може просто да излезете  и да си купите  азотен оксид (известен още като NO). Вместо това, просто приемайте AAKG 7500 Extreme Shot, който ще Ви достави аргинин алфа – кетоглутарат – естествен  метод за създаване на NO в човешкото тяло. 

Аминокиселината аргинин  доказано  увеличава производството на NO в кръвоносните съдове. Това  разширява диаметъра им,и  увеличава  притока на кръв, без повишаване на кръвното налягане. Широките кръвоносни съдове изтласкват  повече кръв към мускулите и тъканите, като им предоставят   повишени количества протеини, въглехидрати и различни анаболни хормони.

Може би се питате, не е ли по – добре просто да приемате аргинин! Обикновените добавки с  аргинин, не могат да Ви осигурят подобни резултати. За да бъде ефективна добавката, то трябва да има някакъв вид повишено  освобождаване  и доставка. Това се постига чрез комбиниране на аргинин с алфа-кетоглутарат, както е направено в продукта AAKG 7500 Extreme Shot .

Да използвате обикновен аргинин за повишаване на нивата на азотен оксид е малко като да се опитвате да гасите  пожар в горяща сграда, с чаша вода.

Използвайки обаче AAKG 7500 Extreme Shot, Вие ще забележите  че вашите мускулни помпи са  далеч по-големи и по-продължителни. Вие ще  изглеждате по-големи. Ще усещате вашите мускули  по-пълни и по-стегнати.

Употреба: 1 ампула преди тренировка

Разфасовка: 20 бр. ампули

Дозировка
Доза 1 ампула
Дози в опаковка 20
Съставки
Аргинин алфа-кетоглутарат 7500 mg
5 Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули
Определено аргининът ми е от любимите добавки. Още от първата доза се усеща силата и напомпването.
5 Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули
a nqkakvi defekti prichinqva li
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули
  • Наличност: В наличност
110.00 лв
100.00 лв
Бърза поръчка