Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампулиOlimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули1
Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули
100.00 лв
product header
Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампулиOlimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули

Аргинин Алфа-кетоглутарат (AAKG)  е подобрена  форма на аминокиселината аргинин, използвана от културисти и атлети за увеличаване на мускулните   помпи, за  ускоряване растежа на мускулите, за по – бързо  възстановяване, и дори за  подобряване на сексуалната активност.  

AAKG е подходящ за културисти, спортисти и фитнес ентусиасти, които искат да постигнат повече  мускулна маса и сила. Ако и Вие се стремите към това, можете да го постигнете с AAKG 7500 Extreme Shot на Olimp Laboratories.

Продукта е в течна форма, и съдържа невероятната доза от  7500 милиграма AAKG във всяка ампула.

 

Какви са ползите от приема на AAKG 7500 Extreme Shot?

 

  • Повече мускулно напомпване
  • Бърз мускулен растеж
  • Светкавично възстановяване
  • Невероятен мускулен растеж
  • По – бързо и пълноценно усвояване заради течната форма
  • Продукт подходящ за употреба навсякъде и по всяко време


AAKG  действа, като  стимулира  производството на азотен оксид в тялото Ви. Азотния  оксид е популярен сред бодибилдърите, тъй като регулира притока на кръв към мускулите, мускулните контракции,  растежа на мускулите, и това са само няколко от неговите качества. Функциите на тази молекула са много впечатляващи. Въпреки това, Вие не може просто да излезете  и да си купите  азотен оксид (известен още като NO). Вместо това, просто приемайте AAKG 7500 Extreme Shot, който ще Ви достави аргинин алфа – кетоглутарат – естествен  метод за създаване на NO в човешкото тяло. 

Аминокиселината аргинин  доказано  увеличава производството на NO в кръвоносните съдове. Това  разширява диаметъра им,и  увеличава  притока на кръв, без повишаване на кръвното налягане. Широките кръвоносни съдове изтласкват  повече кръв към мускулите и тъканите, като им предоставят   повишени количества протеини, въглехидрати и различни анаболни хормони.

Може би се питате, не е ли по – добре просто да приемате аргинин! Обикновените добавки с  аргинин, не могат да Ви осигурят подобни резултати. За да бъде ефективна добавката, то трябва да има някакъв вид повишено  освобождаване  и доставка. Това се постига чрез комбиниране на аргинин с алфа-кетоглутарат, както е направено в продукта AAKG 7500 Extreme Shot .

 Да използвате  обикновен аргинин за повишаване на нивата на азотен оксид е малко като да се опитвате да гасите  пожар в горяща сграда, с чаша вода.

 Използвайки обаче AAKG 7500 Extreme Shot, Вие ще забележите  че вашите мускулни помпи са  далеч по-големи и по-продължителни. Вие ще  изглеждате по-големи. Ще усещате вашите мускули  по-пълни и по-стегнати.

Употреба: 1 ампула преди тренировка

Разфасовка: 20 бр. ампули

Състав:

AAKG-EXTREME-SHOT-sf

 

Дозировка
Доза 1 ампула
Дози в опаковка 20
Съставки
Аргинин алфа-кетоглутарат 7500 mg
5 Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули
Определено аргининът ми е от любимите добавки. Още от първата доза се усеща силата и напомпването.
5 Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули
a nqkakvi defekti prichinqva li
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp AAKG 7500 Extreme Shot 20 ампули
  • Наличност: В наличност
100.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359