MyProtein AAKG Instantized 250 грMyProtein AAKG Instantized 250 гр1
MyProtein AAKG Instantized 250 гр
46.99 лв
product header
MyProtein AAKG Instantized 250 грMyProtein AAKG Instantized 250 гр

Повечето бодибилдъри са ползвали, а ако не поне са чували  за аминокиселината аргинин. Малко от тях обаче, могат да посочат  всички нейни полезни качества и знаят колко е важна тази аминокиселина, особено в бодибилдинга. Една ефективна аминокиселинна добавка с аргинин, ще Ви осигури оптимално  мускулно захранване и засилен  мускулен растеж. Един наистина добър продукт е AAKG Instantized на MyProtein. Тази аминокиселинна добавка, на основата на аргинин, ще Ви помогне не само да оформите мускулите си, но и да подобрите постиженията си в залата.

AAKG Instantized съдържа AAKG (аргинин алфа-кето глутарат). Това е съединение на аминокиселината аргинин с алфа-кето глутарат. Представлява междинен метаболит  и една по – добра форма на аргинина. Аргинин алфа-кето глутарат участва в цикъла на Кребс, като първоначален и  основен междинен продукт. За Алфа-кето глутаровата киселина се знае, че е от изключително значение за получаването  на аминокиселини и азот. Точно тази комбинация мужду аргинин и алфа-кето глутарат, прави AAKG Instantized наистина ефективен. Всъщност, AAKG Instantized е доста по – ефективен, от един продукт с обикновен аргинин. Причината за това е, че повишава нивата на азотен оксид за продължителен период от време.

Как действа AAKG Instantized?

  • Повишава азотния баланс в тялото
  • Засилва качването на мускулна маса
  • Повишава мощта и издържливостта
  • Подобрява кръвоснабдяването на мускулите
  • Повишава притока на кислород и хранителни вещества към мускулите


AAKG Instantized съдържа една подобрена форма на аминокиселината аргинин. Както може би знаете, аргинина е прекусор на азотния оксид. Тоест, попаднал в тялото Ви, той ще се трансформира в азотен оксид. Азотния оксид от своя страна, подобрява и повишава напомпването на мускулите. Можете да сте сигурни, че приема на AAKG Instantized ще Ви помогне да постигнете твърди и обемни мускули, и то за дълго време! AAKG има свойството да увеличава производството на  инсулин и хормон на растежа, благодарение на което Вие ще получите мощен анаболен ефект. Също така AAKG помага на черния дроб да изхвърли много отпадъчни продукти, отделени при  тренировките. По този начин, AAKG Instantized ще Ви помогне да тренирате без мускулна болка.

AAKG има свойството да повишава значително  синтеза на протеини, което ще Ви съдейства да оформите мускулите много по-бързо. Не е за подценяване и факта, че AAKG може да увеличи енергията Ви като цяло, помагайки  Ви да се чувствате тонизирани през целия ден. Трябва да се отбележи, че  аргинина е мощен  имуностимулатор, който ще Ви помогне да се предпазите от претрениране. AAKG Instantized  е хранителна добавка, която трябва да присъства в режима на всеки сериозен атлет!

Начин на употреба: Приемайте 1,5- 3 гр от 1-3 пъти дневно 30 минути преди тренировка на празен стомах.

Разфасовка: 250 грама

Състав:

100% Arginine Alpha-Ketogluterate без нищо добавено

5 MyProtein AAKG Instantized 250 гр
На 30 г. тренирам от 15 години по залите, различни видове спорт. В момента тренирам само във фитнес зала за тонос. Та и опита ми в хранителните добавки не е никак малък. Бях скиптично настроен към марката, но консултант от този сайт ме посаветва да я пробвам. Искам да изкажа своята благодарност към сайта, момчетата са доста компетентни и може да се доверите на тяхното мнение, ако изпитвате колебание в избота си.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein AAKG Instantized 250 гр

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyProtein AAKG Instantized 250 гр
  • Наличност: В наличност
46.99 лв
Бърза поръчка