Nutrend UNISPORT 1000 млNutrend UNISPORT 1000 мл1
Nutrend UNISPORT 1000 мл
48.00 лв
product header
Nutrend UNISPORT 1000 млNutrend UNISPORT 1000 мл

Интензивни и тежки тренировки, или пък безкрайна жега, факт е че Вие се потите. И това е съвсем в реда на нещата, защото потенето е средство, благодарение на което вашето тяло   подържа нормалната си  постоянна температура  от 36.6 С. Самото потене  винаги  води до неизменната  загуба на течности и електролити като хлорид, калций, фосфор, магнезий, натрий и калий. Тези електролити са жизнено важни за Вас, защото тяхната роля е да  регулират както осмозата на водата така и киселинния баланс в организма Ви. Това е от изключително значение за  правилното протичане на вътре-клетъчната активност.

Всичко изгубено трябва да се възстанови. Ако  обаче Вие нямате време или не сте в състояние   да приемате  храна преди и по време на физическата си дейност, хипотоничните напитки са решението  за Вас. UNISPORT на Nutrend е леко минерализирана хипотонична спортна напитка с балансирано съдържание на въглехидрати и минерали. Предназначена за ефективна хидратация на организма по време на физическо натоварване, както и за доставка на течности през деня. Обогатена е с активни субстанции L-Карнитин, глицин, таурин и минерали спомагащи за подобряване на физическата активност.

Характеристики на продукта:

  • Обогатена с енергизиращи съставки
  • Без аспартам
  • С л-карнитин, таурин и глицин
  • Хидратира вашето тяло за да се възстановите максимално добре
  • Възстановява нормалния баланса на течностите в тялото Ви
  • Възстановява  жизненоважните витамини и  минерали, изгубени с потта
  • Увеличава  физическата  активност


UNISPORT  е не само утоляваща жаждата напитка, но и средство което ще спомогне за добрата хидратация на вашето тяло. Продукта съдържа важни за спортистите компоненти и минерали, което е от съществено значение за вашето здраве. Тази напитка  значително ще подобри производителността Ви, както и вашата  издръжливостта по време на тренировка. Значително подобрява издръжливостта на тялото, предпазва от дехидратация, мускулни схващания и крампи. Задължителен продукт за всеки професионален спорт, изискващ висока издръжливост. Благодарение на своя състав, UNISPORT е  в състояние да се запази здравето Ви, и да поддържа вашата продуктивност  през цялата  тренировка.

Начин на употреба: 10 мл концентрат се разтваря в 500 мл трапезна вода, максимум 30 мл концентрат дневно.

Разфасовка: 1000 милилитра

Състав:

unisport (1)

Дозировка
Доза 10 ml
Съставки
Въглехидрати 68 g
Глицин 500 mg
Енергийна стойност 309 kcal ( за 100 ml)
Захари 68 g
Калий 86 mg
Л-карнитин база 50 mg
Магнезий 60 mg
Натрий 0,56 g
Протеини 1 g
Таурин 1000 mg
Фосфор 68 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend UNISPORT 1000 мл

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend UNISPORT 1000 мл
  • Наличност: В наличност
48.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка