Nutrend ISODRINX 1000 грNutrend ISODRINX 1000 гр1
Nutrend ISODRINX 1000 гр
44.00 лв
product header
Nutrend ISODRINX 1000 грNutrend ISODRINX 1000 гр

Интензивни и тежки тренировки, или пък безкрайна жега, факт е че Вие се потите. И това е съвсем в реда на нещата, защото потенето е средство, благодарение на което вашето тяло   подържа нормалната си  постоянна температура  от 36.6С. Самото потене  винаги  води до неизменната  загуба на течности и електролити като хлорид, калций, фосфор, магнезий, натрий и калий. Тези електролити са жизнено важни за Вас, защото тяхната роля е да  регулират както осмозата на водата така и киселинния баланс в организма Ви. Това е от изключително значение за  правилното протичане на вътре-клетъчната активност.

Всичко изгубено трябва да се възстанови. Ако  обаче Вие нямате време или не сте в състояние   да приемате  храна преди и по време на физическата си дейност, изотоничните напитки са решението  за Вас. ISODRINX на Nutrend е уникална спортна напитка, която осигурява на тялото качествена хидратация по време на физическа активност. Поради високото съдържание на лесно усвоими въглехидрати продуктът е идеален източник на енергия, който осигурява на организма нужните минерали + 10 витамина на тялото. ISODRINX  е с възможностите, както на изотоничен, така и на хипотоничен разтвор.

Характеристики на продукта:

  • Хидратира вашето тяло за да се възстановите максимално добре
  • Възстановява нормалния баланса на течностите в тялото Ви
  • Възстановява  жизненоважните витамини и  минерали, изгубени с потта
  • Увеличава  физическата  активност


ISODRINX е не само утоляваща жаждата напитка, но и средство което ще спомогне за добрата хидратация на вашето тяло. Продукта съдържа важни за спортистите витамини и минерали, което е от съществено значение за вашето здраве. Тази напитка  значително ще подобри производителността Ви, както и вашата  издръжливостта по време на тренировка. Значително подобрява издръжливостта на тялото, предпазва от дехидратация, мускулни схващания и крампи. Задължителен продукт за всеки професионален спорт, изискващ висока издръжливост. Благодарение на своя състав, ISODRINX е  в състояние да се запази здравето Ви, и да поддържа вашата продуктивност  през цялата  тренировка.

Начин на употреба: Изотонична напитка– 35 g (мерителна лъжица с лек връх) в 500 ml трапезна вода. Пийте по време на тренировки до 60 минути. Хипотонична напитка– 35 g (мерителна лъжица с лек връх) в 700 ml трапезна вода. Пийте преди и по време на тренировки над 60 минути. За приготвяне на напитката не използвайте минерална вода.

Разфасовка: 840 грама

Състав:

nutrend-isodrinx-840-g2

Дозировка
Доза 35 g
Дози в опаковка 24
Съставки
Биотин 22,8 μg
Витамин В1 0,5 mg
Витамин В12 1,14 μg
Витамин В2 0,64 mg
Витамин В3 7,3 mg
Витамин В5 2,7 mg
Витамин В6 0,64 mg
Витамин Е 5,5 mg
Витамин С 36,4 mg
Въглехидрати 32,5 g
Енергийна стойност 134 kcal ( за 1 доза)
Захари 30 g
Сол 0,5 g
Фолиева киселина 91μg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend ISODRINX 1000 гр

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend ISODRINX 1000 гр
  • Наличност: В наличност
44.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка