Nutrend REGENER 10 х 75 грNutrend REGENER 10 х 75 гр1
Nutrend REGENER 10 х 75 гр
55.00 лв
product header
Nutrend REGENER 10 х 75 грNutrend REGENER 10 х 75 гр

Трябва да Ви е известно, че за да постигнете мускулен растеж Ви е необходимо и качествено възстановяване. Можете да го постигнете с помощта на продукта REGENER на Nutrend. Ефективната комбинация от въглехидрати, минерали (Mg, K, Na) и витамини (С, Е) допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и подпомага ефективното възстановяване. REGENER съдържа и BCAA в съотношение 2:1:1, L-аргинин, селен, гинко билоба и провитамин А, за по-качествено възстановяване на мускулните влакна след интензивно физическо натоварване. Аминокиселината L-Глутамин спомага за детоксикиране на тялото след физически упражнения, подпомага имунната система и ускорява възстановяването на увредените мускулни влакна.

Характеристики на продукта:

  • Съдържа ВСАА в съотношение 2:1:1
  • С аргинин и глутамин
  • С витамини и минерали
  • Ускорява възстановяването на мускулите
  • Предпазва от катаболно увреждане на мускулите
  • Премахва чувството на умора


Когато става въпрос за аминокиселини с разклонена верига ВСАА, това се отнася до трите аминокиселини Левцин, Изолевцин и Валин.Те са специални, защото се метаболизират в мускулите Ви, вместо в черния дроб. Така се използват точно където трябва, за изграждането на нови протеини, или за енергия. По този начин, ВСАА ще Ви помогнат да изградите мускули и да ги предпазите от катаболно разграждане. След  всяка интензивна тренировка, тялото обикновено е в катаболно състояние. Това може да хвърли вашите усилия на вятъра, ако не реагирате адекватно! Това е мястото, където на помощ  идват аминокиселините с разклонена верига.

Аминокиселините с разклонена верига и  най-вече левцин,  имат изключителни  анаболни свойства.  Заедно със стимулиране на синтеза на мускулния протеин, те също така активират хормона,  отговорен за регулирането на клетъчния растеж. Тъй като съдържа ВСАА аминокиселините, този продукт ще съхрани мускулите Ви, тъй като благодарение на аминокиселините с разклонена верига, мускулния катаболизъм ще бъде сведен до минимум. ВСАА аминокиселините във формулата на REGENER ще Ви осигурят  по-бързо и ефективно възстановяване между  тренировките, което също е много важно, ако искате да постигате оптимални  резултати.

Друга важна съставка във формулата на REGENER е аминокиселината глутамин. Глутаминът е от съществено значение за процеса на изграждане на мускулите. Не само че поддържа синтеза на протеини, но също така подпомага  азотните  атоми и  ензимите,  да  създават  други аминокиселини. Този процес играе ключова роля в растежа на мускулите. Глутамина има противовъзпалителен ефект, който намалява възпалението в мускулната тъкан след тренировка или при травма. Това помага за намаляване на евентуални отоци,  и предотвратява  мускулните  болки. Глутамина съдейства за  правилното Ви възстановяване след всяка тренировка.

Начин на употреба: 1 доза = 75 гр. се разтваря в 450 мл. вода. Изпийте бавно в интервал от 20-30 минути след физическо натоварване, след което изпийте още 200 мл. вода или спортна хипотонична напитка.

Разфасовка: 10 броя х 75 грама

Състав:

nutrend-regener-10x-75-g1

Дозировка
Доза 75 g
Дози в опаковка 10
Съставки
Бета-Kаротин 200 μg
Витамин Е 70 mg
Витамин С 200 mg
Въглехидрати 64,2 g
Гинко билоба - листа 40 mg
Енергийна стойност 288 kcal (1доза)
Захари 15,3 g
Калий 150 mg
Л-аргинин 500 mg
Л-валин 750 mg
Л-глутамин 2000 mg
Л-изолевцин 750 mg
Л-левцин 1500 mg
Магнезий 130 mg
Натрий 0,06 g
Протеини 5,5 g
Селен 15 μg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend REGENER 10 х 75 гр

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend REGENER 10 х 75 гр
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка