SAN iBCAA Max 283 грSAN iBCAA Max 283 гр1
SAN iBCAA Max 283 гр
70.00 лв
product header
SAN iBCAA Max 283 грSAN iBCAA Max 283 гр

И така, Вие се давите в собствената си пот всеки ден в залата. Стотици клякания, преси, мъртва тяга….мускулите Ви крещят за помощ!  Въпреки че се храните точно както трябва, и тренирате неуморно, сякаш сте в задънена улица, от която никога няма да се измъкнете. Не мислите ли че е време за помощ? Време е за iBCAA-Max на SAN! Това е една наистина уникална формула, осигуряваща Ви важните аминокиселини с разклонена верига, в точното съотношение  4:01:01  ( левцин  /  валин  / изолевцин ) за максимално  активиране и пълно  възползване от "анаболния   прозорец " .

i-bcaa-max-san

Ползи от приема на iBCAA-Max:

 

  • Повишаване на физическия капацитет
  • Повече сила и издържливост
  • Естествено повишаване нивата на тестостерона
  • Подобряване възстановяването на мускулите
  • Оптимизиране на мускулния растеж
  • Подобряване на клетъчната хидратация
  • Прилив на нестихваща енергия


BCAA  са група  незаменими аминокиселини, състоящи се от три основни аминокиселини. Вие трябва да запомните това известно  трио, и да се стремите да ги получавате в  достатъчни количества. Имената на аминокиселините с  разклонена верига  са левцин, изолевцин и валин. Да, всички аминокиселини са необходими за поддържане на положителен азотен баланс. Но когато трите ВСАА  левцин, изолевцин и валин, са комбинирани заедно, те се използват по различен начин от организма. Причината поради която ВСАА аминокиселините са от основно значение за бодибилдърите и културистите е, че те съставят една трета от мускулния протеин и имат много различни функции за подпомагане на мускулния растеж.

IBCAA-Max-code

Има доказателства, че  ВСАА намаляват  мускулното разграждане по време на тренировка, увеличават синтеза на протеини, регулира нивата на кръвната захар, и помагат за загубата  на мазнини. Освен това, BCAA забавят появата на умора, което е от голяма полза за всички спортисти. Определено, продукта iBCAA-Max има висок анаболен потенциал, тъй като Ви доставя тези аминокиселини в едно перфектно за тялото съотношение. Освен това, формулата на  iBCAA-Max е обогатена с цинк, калций и  манган  под формата на  хелати (TRAACS).

Комбинацията от аминокиселини  с разклонена верига  BCAA , и минерали в хелатна форма, използвани в iBCAA-Max,   предостави  оптимално минерално захранване на вашето тяло, за перфектни резултати. Сега е моментът да  максимизирате потенциала на тренировъчните си сесии! Вашият стремеж да бъдете най – добрите може да се изпълни, ако изберете iBCAA-Max!

Употреба: Разтворете 1 мерна лъжичка от продукта в 400 мл. вода и приемете 15 минути преди тренировка. Може да се приеме и по време на тренировка.

Състав:

i-bcaa-max_ver1-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN iBCAA Max 283 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN iBCAA Max 283 гр
  • Наличност: В наличност
70.00 лв
Бърза поръчка