CVETITA Leuzea Max 100 млCVE121
CVETITA Leuzea Max 100 мл
65.00 лв
product header
CVETITA Leuzea Max 100 млCVE12

Левзея Макс е натурален адаптоген

Много атлети се стремят към подобряване на спортните си резултати. Това става възможно само ако се повишат силата, издръжливостта и енергията. Някои спортисти използват анаболни стероиди за тази цел, което крие сериозни рискове за здравето. Желаете ли да повишите своята сила и енергия, и да имате красиво, и атлетично тяло? Можете да постигнете всичко това по напълно естествен начин, с помощта на билковия екстракт Левзея Макс на CVETITA HERBS. Този продукт може успешно да се използва като заместител на анаболните стероиди, но е безвреден.

  • Природен билков екстракт
  • Без консерванти и оцветители
  • В лесно усвоима течна форма
  • Тонизиращ и енергизиращ

Продукта е произведен въз основа на растението Левзея, което е изобилно на полезни съставки и притежава много полезни качества. Използвано е в народната медицина още в древността. Растението има свойствата на адаптоген, която е напълно натурален. Това означава, че Левзея може да помогне на човешкия организъм да се справи с различни отрицателни фактори, като например психически стрес, физическо натоварване и много други. Ето защо, билковия екстракт Левзея Макс  може да подобри вашето настроение, да Ви тонизира и да Ви даде повече енергия. Екдистероните, които се съдържат в Левзеята, са сходни по действие с това на някои анаболни стероиди.

Левзея Макс повишава енергията

Билковия екстракт Левзея Макс ще подпомогне растежа на мускулите, като заедно с това ще съдейства за изгарянето на излишните мазнини. Продукта подобрява работата на мозъка, включително и концентрацията, като изъстря рефлексите. Също така подобрява либидото-тоест има качествата на природен афродизиак. Приема на Левзея Макс повишава значително силата и енергията, помага за доброто настроаение и възбужда апетита. Продукта е отлично тонизиращо и енергизиращо средство. Левзея Макс не е предназначена само за атлетите. Може да я приема всеки, който иска да повиши защитните механизми на тялото си.

Начин на употреба: По веднъж на ден (3ml.) сутрин или на обяд.

Опаковка: 100 милилитра

Дозировка
Доза 3ml
Дози в опаковка 33
Съставки
Левзея корен 600 mg
5 CVETITA Leuzea Max 100 мл
Преди употребявах стероиди, които действаха, но и водеха ред негативни последици след себе си. Левзеята е нещо натурално и също има доста, добро действие върху моето тяло, успява да ме снабди с допълнително сила и издръжливост без нежеланите ефекти, които носеха стероидите след себе си.
Напишете отзив
    Лош           Добър

CVETITA Leuzea Max 100 мл

  • Производител: CVETITA HERBAL
  • Код на продукта: CVE12
  • Наличност: В наличност
65.00 лв
Бърза поръчка