Haya Cat's Claw 3% 500 мг 100 капсулиHL9821
Haya Cat's Claw 3% 500 мг 100 капсули
25.00 лв
product header
Haya Cat's Claw 3% 500 мг 100 капсулиHL982

Cat's Claw стимулира имунната система


Природата от хилядолетия ни предоставя най – различни билкови дарове, които успешно ни защитават и лекуват от редица заболяванияПредставяме Ви продукта Cat's Claw на Haya Labs, който съдържа най-висококачествения екстракт от Котешки нокът.

Това е едно наистина уникално растение, със силни лечебни свойства. Uncaria tomentosa е южноамериканска билка, по-известна под наименованието Котешки нокът. 

Cat's Claw повлиява благоприятно организма при заболявания на стомашно-чревния тракт, дихателните пътища, простатит, панкреатит и заболявания на женската полова система.

Действие на Cat's Claw:

 

  • Стимулира имунната система
  • Подобрява цялостното здраве
  • Подпомага сърдечно-съдовата система
  • Действа противораково
  • Намалява високото кръвно налягане


Котешки нокът не е  само билка с чудодейни лечебни свойства, но е и красиво растение, което произхожда от амазонските гори. Котешкият нокът (Uncaria tomentosa) представлява лияна, която се вие около тропическите дървета. Интересно е името на това растение. То идва от завитите шипове, които се подават от стеблото. 

Тази билка има две разновидности, като и двете притежават благотворни свойства върху човешкото тяло. От корените на това растение се извличат екстракти, които съдържат фитохимикали с отлични лечебни свойства.

 

Котешки нокът подобрява храносмилането


Котешкият нокът е най – известен със своите антиоксидантни и имуностимулиращи свойства. Екстрактът от билката подсилва имунната Ви система, като стимулира производството на бели кръвни клетки,  подпомага Т-имунните клетки, които са със значително  по-ниски нива при активно спортуващите, а също така  увеличава ефективността на макрофагите,представляващи тип имунни клетки. По този начин, Котешкият нокът спомага за повишаване на съпротивителните Ви сили.

Това ще Ви направи по – устойчиви към вируси и болести, а също така и към някои видове рак.

Билката котешки нокът се препоръчва при проблеми с храносмилателната система. Екстрактът от котешки нокът, прочиства стомашно – чревния тракт от вредни бактерии, които могат да причинят стомашен дискомфорт.

Тази билка съдържа специален ензим, който превръща вредните наситени мазнини в ненаситени, което ще нормализира нивата на холестерола и ще Ви предпази от високо кръвно налягане и инфаркт. Освен това,  екстракта от котешки нокът има изразено противовъзпалително действие.

Благодарение на билката Котешки нокът, Cat's Claw може да се използва и като профилактично средство, срещу заболявания на костите и ставите.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули дневно.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

cat

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Котешки нокът (кора) 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Cat's Claw 3% 500 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL982
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
за 5 бр. или повече 19.99 лв/бр.
Бърза поръчка