NOW Pau D`Arco Течен Екстракт  60 млNOW49101
NOW Pau D`Arco Течен Екстракт 60 мл
39.00 лв
product header
NOW Pau D`Arco Течен Екстракт  60 млNOW4910

Pau D`Arco има възможност да подсили Вашата имунна система посредством своята специално създадена за по-лесен прием течна формула. Този продукт би могъл да бъде идеалното решение за защита на Вашия организъм против вредното действие на бактериални и вирусни инфекции. Учените считат, че неговата формула би трябвало да подобри изцяло усвояването на Вашата храна.

Pau D`Arco съдържа в себе си течен екстракт от мравчено дърво. Другото наименование на основната съставка е балдахиново дърво. В естествен вид то вирее в джунглите по поречието на една от най-големите реки в света – Амазонка. Посредством приема на тази специално разработена формула Вие бихте могли да снабдите организма Ви с фитохимикали от вида на бета-каротина, бета-ситостерола, лапахол и други.

Pau D`Arco е снабден с възможност да подпомогне тялото Ви в случай на инфекции, причинени от вируси или вредни за човешкия организъм бактерии. Този продукт също така следва да пречисти Вашата кръв, като по този начин се подобрява нейния състав и възможност да снабдява отделните Ви органи с важни хранителни вещества и кислород.

Pau D`Arco също така следва да Ви укаже подкрепа в следните направления:

  • Действие против алергии
  • Подобряване на сърдечно-съдовата Ви дейност
  • Подкрепа при ревматизъм, тумори и язви
  • Възможна защита против диабет и други болести


Pau D`Arco е натурален артикул, чиято формула може да действа силно и профилактично. Също така този продукт би могъл да увеличи протеиновата синтеза в тялото Ви посредством намаляване на разграждането на важните нутриенти. Учените са убедени, че този артикул може да е полезен и при болести на черния Ви дроб, както и в случай на артрит, посредством облекчаване на неговите симптоми.

Начин на употреба: 1-2 капки 1-3 пъти дневно.

Дозировка
Доза 1.6 ml
Съставки
Мравчено дърво 1.6 ml
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Pau D`Arco Течен Екстракт 60 мл

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4910
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
Бърза поръчка