Haya Colostrum 500 mg 120 капсулиHL9971
Haya Colostrum 500 mg 120 капсули
45.00 лв
product header
Haya Colostrum 500 mg 120 капсулиHL997

В последните години се наблюдава значително повишаване на вирусните и грипните заболявания, както и на бактериалните и гъбичните инфекции. Силната имунна система е естествен защитен механизъм на тялото Ви, който би трябвало да може да се справи с всичко това. Върху състоянието на имунната система също влияят редица отрицателни фактори, и при повечето хора е налице нейната отслабена дейност. На пазара могат да се открият много хранителни добавки за стимулиране на имунната система. Ако искате най-доброто, вземете продукта Colostrum на Haya Labs. Това е специална хранителна добавка, която е предназначена за хората, които боледуват често, и е отлично средство за подсилване на имунитета.

Действие на Colostrum:

  • Повишава издържливостта на организма
  • Стимулира имунната система
  • Подобрява здравословното състояние
  • Стимулира метаболизма
  • Поддържа здравето на червата


Коластрата е мощно, богато на хранителни вещества „първо мляко”, което майките произвеждат веднага след раждането. То осигурява богата  смес от жизненоважни белтъци, антитела, антиоксиданти, имуноглобулини, фактори на растежа, витамини, минерали, ензими и аминокиселини . Всяка добра хранителна добавка с коластра, каквато е и Colostrum, съдържа над тридесет и седем мощни имунни фактора. Освен това коластрата съдържа осем фактора на растежа, които подпомагат подмладяването и възстановяването на организма чрез засилване синтеза на човешкия хормон на растежа.

Продукта Colostrum съдържа голямо количество  полезни вещества, най-важните от които са: имуноглобулини , които Ви предпазват от болести и вируси;  лактоферини , които предпазват от вируси, сриващи  имунната система като СПИН и  ракови образувания;  пролин полипептиди , които стимулират  имунната система;  витамини, предимно от В групата. Най-общо казано коластрата подсилва имунната система, спомага за редуциране на подкожните мазнини, а също така има силно изразено  противогъбично, антибактериално и противовирусно действие.

Коластрата се грижи и за вашата нервна система, като се  бори  с депресията и подобрява настроението. Намалява и облекчава алергичните състояния   и регулира нивото на  кръвната захар . Коластлрата също така подмладява кожата и мускулната тъкан, а освен това поддържа здравето на ставите и хрущялите.  Подпомага поддържането на нормалната  стомашно-чревна флора, спомага  заздравяването на рани и възстановяването след травми. Не на последно място, приемайки  Colostrum, коластрата  в него може да повиши  издръжливостта и работоспособността Ви и вашия жизнен тонус.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула дневно преди хранене.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

2602_be106

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 120
Съставки
Коластра 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Colostrum 500 mg 120 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL997
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
Бърза поръчка