Haya Beet Root 500 мг 100 капсулиHL9651
Haya Beet Root 500 мг 100 капсули
22.00 лв
product header
Haya Beet Root 500 мг 100 капсулиHL965

Beet Root детоксикира тялото


Червеното цвекло не е от най-известните зеленчуци, но трябва да знаете, че е един от най-полезните. Според историята, този зеленчук намерил заслужено  място сред едно от древните чудеса на света, а именно Висящите градини на Семирамида. Това е съвсем в реда на нещата, тъй като този сладък зеленчук изобилства от витамини и полезните му свойства са били познати още на древните народи. Цвеклото е лек за редица болести. По различни причини, консумацията на червено цвекло не е достатъчна, но ако искате да се възползвате от лечебните му качества, можете да го направите с продукта Beet Root на Haya Labs.

 

  • Детоскикира тялото
  • Подсилва организма
  • Предпазва сърдечно-съдовата система
  • Стимулира имунната система


Разбира се, този невероятен целенчук дължи качествата си, на своите съставки, а именно лимонена, ябълчна, оксалова, протеин, пектин, каротин, витамини С, В1 и В2, Е и РР, както и минерални соли на калий, магнезий, желязо, мед, цинк, кобалт, молибден, манган , флуор, бор, ванадий, йод, цезиум и рубидий. Цвеклото е абсолютен първенец сред зеленчуците, по съдържание на йод. Ето защо се използва широко за профилактика и лечение на хипотиреоидозата - заболяване на щитовидната жлеза, причинено от дефицит на йод.

Съдържанието на желязо в полезния зеленчук регенерира и активира червените кръвни телца в доставянето на кислород в тялото. Съдържа също и Мед, който прави желязото по-усвоимо в организма. Растението съдържа аминокиселината бетаин, която  има значителен принос в борбата с рака. Проучванията показват, че зеленчука потиска и ограничава образуването на канцерогенни съединения и защитава срещу рак на дебелото черво и стомаха.

 

 

Червеното цвекло стимулира имунитета


Също така, червеното цвекло съдържа холин, който съдейства за премахване на токсините, не само от черния дроб, но и от целия организъм. Премахва от тялото токсините и тежките метали. Макар и съдържанието на желязо да не е високо, то е с много добро качество, което го прави чудесна храна за прочистване на кръвта. Това го прави много ефективно при лeчението на много заболявания, причинени от токсини. Можете да се възползвате от всичко това, чрез продукта Beet Root!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

haya-labs-beet-root-beta-

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати 1 g
Червено цвекло (корен) 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Beet Root 500 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL965
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка