Haya Siberian Ginseng 500 мг 100 капсулиHaya Siberian Ginseng 500 мг 100 капсули1
Haya Siberian Ginseng 500 мг 100 капсули
25.00 лв
product header
Haya Siberian Ginseng 500 мг 100 капсулиHaya Siberian Ginseng 500 мг 100 капсули

Запознайте се с един нов продукт на световния пазар-Siberian Ginseng от Haya Labs. Тази добавка съдържа екстракт от сибирски женшен-един от най-мощните познати до момента адаптогени. Благодарение на полезните качества на това растение, Siberian Ginseng  може да съдейства за повишаване на енергията и жизнения тонус, за подобряване на настроението и преодоляване на депресивни състояния, а също така и за стимулиране на имунната система. Тази билка е ценена и в спорта, тъй като повишава значително енергията на тялото. Суплементът е изключително полезен помощник в борбата със стреса – физически и емоционален, като има свойството да укрепва общото здравословно състояние на човешкия организъм.

Действие на Siberian Ginseng:

  • Силни адаптогенни свойства
  • Понижава значително стреса
  • Стимулира имунната система
  • Подпомага възстановяването
  • Подобрява общото здравословно състояние


Жен-шен е билка, която съдържа много полезни вещества като   алкалоиди, ферменти, захар, пектинови вещества, витамин С, витамини В1 и В2, макро и микроелементи.Съдържа  също така е и ефирното масло панаксен, което има свойството да подсилва сърдечната дейност и кръвоносните съдове. То има способността  да  намалява чувството на  болка и е с успокоителен ефект. Панаксовата киселина на корена от Жен-шен, нормализира обмяната на веществата и ендокринната система.  Жен-шен включва в състава си и биологично активната съставка глюкозид.  Уникалността на гликозидите  се изразява в  тяхното свойството  да понижават концентрацията на захар в кръвта и да стимулира синтеза на гликоген.

Жен-шен е билка, която изпълнява имуномодулиращи и адаптогенни функции - Комплексът от полезни вещества, който билката съдържа,  повишава устойчивостта на организма срещу вредните фактори на околната среда и спомага за адаптирането му, и нормалното му функциониране. Растението Жен-шен, е много ефективно и подходящо средство, при състояния на постоянна умора и напрежение, тъй като регулира хормоните на стреса, които тялото синтезира.  Жен-шенът повишава производството  на ендорфини, които се синтезират в главния мозък. Тези ендофини, спомагат за подобряване на настроението и повишават самочувствието.

Жен-шенът  е билка, която съдейства на  мускулите да използват енергията по-ефективно. Това негово свойство го прави Siberian Ginseng подходяща добавка за бодибилдърите и за активно спортуващите. Това е така, защото растението доказано  повишава физическата издръжливост на организма. Жен-шенът  също така, е ефективно средство за лечение на някои видове диабет, тъй като понижава високата кръвна захар. Освен това, билката Жен-шен се препоръчва при профилактиката и  лечението  на сърдечно-съдови заболявания, сърдечна недостатъчност и повишено кръвно налягане.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула от продукта, 2 пъти дневно.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

8899-siberian-ginseng-500mg-

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Сибирски женшен 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Siberian Ginseng 500 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Siberian Ginseng 500 мг 100 капсули
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка