NOW Coral Calcium 100 капсулиNOW12731
NOW Coral Calcium 100 капсули
44.00 лв
product header
NOW Coral Calcium 100 капсулиNOW1273

Коралов Калций


Coral Calcium представлява артикул, който има възможност да Ви снабди с 350мг от възможно най-чистия калций и всичко това само в една единствена капсула. Самата основна съставка на този продукт е именно този много важен и необходим на организма Ви минерал. Посредством приема на този продукт Вие бихте могли да подпомогнете плътността на Вашите кости.

Основната съставка на Coral Calcium е извлечена от морски корали. Биоактивността на този артикул е невероятно висока. Така получавате продукт, чиято формула се различава от масово разпространените хелатни, както и друг вид съединения на калциева основа. Самият калций в този продукт е проверен от водещи учени и тестовете са дали положителни резултати за неговата ефикасност и биоактивност.

Причината основната съставка на този продукт да бъде извлечена от морски корали се състои в богатия им минерален състав. Един от най-често срещаните представители на тези вещества е именно калция. Coral Calcium Ви осигурява алкална негова форма. Така получавате редица ползи, без да влияете негативно на серумните нива на pH в организма Ви.
 

Coral Calcium може да се погрижи за следното

  • Подпомогне киселинността на стомаха Ви;
  • Редуцира възможността за изхвърляне на калция, както и неговото натрупване във Вашите бъбреци;
  • Снабдява тялото Ви с остатъчни минерали за по-голяма костна здравина и оптимални нива на ензимната Ви активност и други.


Coral Calcium е желателно да се комбинира с витамин D-3. Тази препоръка от компанията-производител на този продукт е с цел постигане на максимална ефективност от употребата на този артикул. Помогнете на Вашето тяло да получи всички възможни ползи, които тази природно-вдъхновена формула може да му осигури.

Начин на употреба: 1 капсула, 2-3 пъти дневно с храна и вода.

Състав:

Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
Минерали
Калций (от фосилизиран коралов калций) 350 мг 35%
Фосилизиран Коралов Калций 1000 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Калций 350 мг
Фосилизиран коралов калций 1000 мг
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Coral Calcium 100 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW1273
  • Наличност: В наличност
44.00 лв
Бърза поръчка