NOW Kid Cal /Калций и Магнезий - Деца/ 100 дражетаNOW12331
NOW Kid Cal /Калций и Магнезий - Деца/ 100 дражета
43.00 лв
product header
NOW Kid Cal /Калций и Магнезий - Деца/ 100 дражетаNOW1233

Калций за деца


Kid Cal е продукт, който снабдява детския организъм с калций. Освен това във формулата на този артикул е включен и магнезий, както и витамин D. Така целта му е да може да осигури на всяко дете възможно най-добрата подкрепа за получаване на отлично здраве на костната му структура. Произходът на формулата на Kid Cal е плодов. Самият продукт е подходящ за прием и от вегетарианци.

Kid Cal следва да осигури много важна помощ, свързана с нормалното развитие на костите на децата. Освен това неговата формула е предназначена, за да може да създаде защита на самата им костна структура, за да ги предпази от различни костни заболявания или друг вид деформации. Последните биха могли да възникнат, ако е наличен дефицит на важни хранителни вещества.

Kid Cal е създаден, за да подкрепи децата. За съжаление фактите, които са установени от редица учени, показват, че подрастващите днес не снабдяват телата си с важните нутриенти, сред които е и изключително необходимият калций. Дневната доза, която всяко дете трябва да приема от този минерал е от 800 до 1300мг. Така двигателната опора на техните организми не е подпомогната качествено.
 

Kid Cal помага за

  • Осигуряване на калций, магнезий и витамин D за децата;
  • Получаване на тези вещества под формата на дъвчащи дражета с възможно най-чудесния вкус и приличащи на животни;
  • Наслада и удоволствие от приема;
  • Сила и здравина на костната система на всяко дете.


Kid Cal е натурален артикул, който е създаден така, че да съдържа наистина много важни вещества, благодарение на които тялото на Вашето дете може да получи невероятна подкрепа. Неговата костна структура следва да бъде подсилена, а това е необходимо за развитието на детския организъм занапред. Kid Cal би могъл да е средството за повече сила и здравина.

Начин на употреба: За деца над 4 години: 2 дъвчащи дражета дневно. Деца между 1-3 години: 1 или 2 дражета дневно.

Състав:

Доза 2 таблетки  
Дози в опаковка 50  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Kid Cal /Калций и Магнезий - Деца/ 100 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW1233
  • Наличност: В наличност
43.00 лв
Бърза поръчка