Haya Saw Palmetto 200 мг 60 дражетаHaya Saw Palmetto 200 мг 60 дражета1
Haya Saw Palmetto 200 мг 60 дражета
22.00 лв
product header
Haya Saw Palmetto 200 мг 60 дражетаHaya Saw Palmetto 200 мг 60 дражета

При повечето от  мъжете наближаващи 50 години, хормона  тестостерон се променя в дехидротестостерона /ДХТ/. Това води до някои проблеми, включително с простатата. Високото ниво на  ДХТ, причинява  увеличаване броя на простатните клетки, или по – просто казано, до увеличаване големината на простатата. Това е изключително неприятно за всеки мъж, но за щастие има природни средства, които успешно облекчават и премахват това състояние. Доказателство за това е продукта Saw Palmetto на Haya Labs, който съдържа 160 милиграма от билката сао палмето във всяко драже.

Ползи от приема на Saw Palmetto:

  • Възвръща и поддържа нормалната функция на простатата
  • Облекчава симптомите на простатит
  • Намалява честотата на позивите за уриниране
  • Подобрява сексуалните функции
  • Стимулира имунната система
  • Увеличава силата в тялото


Сао палмето е растение, съдържащо  голямо разнообразие от биологично-активни вещества. Най – важното от тях, на което билката дължи действието си, е веществото бета-ситостерол. Този елемент на сао палмето, успешно съдейства за понижаване на  активността на 5-алфа редуктазата, а също така  блокира синтеза на дихидротестостерона, който се смята за причинител на простатна хиперлазия. Сао Палмето оказва значително тонизиращо въздействие върху мъжката репродуктивна система. Билката  забавя настъпването на  хиперплазията на простатата, възстановява  функцията на тестисите,  повишава  сперматогенезата, и възпрепятства настъпването  на импотентност.

Сао палмето съдейства  за намаляване на възпалението, мускулните спазми и отока на простатата. По този начин се намалява напрежението и се  улеснява уринирането. Всъщност, антисептичните свойства  които притежава сао палмето,помагат на  мъжете страдащи от  увеличена простата,  да водят по-добър сексуален живот. Сао палмето се смята за най-ефикасната билка в борбата с простатната хиперплазия, а продукта  Saw Palmetto  може успешно да облекчи  симптомите на простатна хиперплазия, без да има странични ефекти.

Начин на употреба: Приемайте 1 драже, 2 пъти на ден с храна.

Състав:

Saw_Palmetto_200mg_60_Caps_facts

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Сао Палмето 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Saw Palmetto 200 мг 60 дражета

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Saw Palmetto 200 мг 60 дражета
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка