NOW Omega-3 1000 мг 500 дражетаNOW16531
NOW Omega-3 1000 мг 500 дражета
100.00 лв
product header
NOW Omega-3 1000 мг 500 дражетаNOW1653

Тялото Ви има нужда от омега-3 мастни киселини за много от своите  функции, като например  съсирването на кръвта и изграждането на клетъчните мембрани в мозъка. През последните години, все повече хора разчитат на добавките с рибено масло, за да си набавят омега-3. Те са сигурен начин да получавате необходимото количество от тези важни мастни киселини. Представяме Ви продукта Omega-3 на NOW Foods, който е източник на мастни киселини, които се извличат от дълбоководните риби. Omega-3 представлява комплекс от незаменими полиненаситени мастни киселини, с изключително благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система. В този продукт ще получите единствено чиста и максимално потентна суровина, без да се страхувате за здравето си. По специална технология рибеното масло се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване, и разлагане.

Действие на продукта:

  • Понижава  кръвното налягане и холестерола
  • Предпазва от натрупването на плака в артериите
  • Защитава от сърдечно-съдови заболявания
  • Понижава  триглицеридите
  • Противовъзпалително действие
  • Благотворно повлиява леки депресивни състояния


Омега-3 мастните киселини и са свързани с много ползи за здравето, включително защита срещу сърдечно заболяване и  инсулт. Нови изследвания доказват положителното влияние на тези мастни киселини върху редица състояния като остеоартрит, депресия, възпалителни заболяване на червата и други. Омега-3 намиращи се в добавките с рибено масло, каквато е и Omega-3, имат пряка или непряка роля в почти всеки един от процесите, които протичат в тялото Ви, дори когато се опитвате да изградите мускули, да изгаряте  мазнини, да поддържате мускулите или да се възстановявате след  тренировка.

Омега-3 няма сами по себе си да извършат тези процеси, но ще изиграят съществена роля за тяхното протичане. Омега-3 мастните киселини играят важна роля в образуването на клетъчните мембрани в тялото, и  са неразделна част от процеса на производство на хормоните, които регулират възпаленията, съсирването на кръвта и изчистването на артериалните стени. Изследванията показват, че омега-3 мастните киселини предпазват сърдечно-съдовата система по редица начини. Те спомагат за постигането на по-ниски нива на холестерола, като по този начин предпазват от натрупването на плаки по стените на артериите.

Също така, омега-3 намаляват нивата на нездравословните мазнини наречени триглицериди, които  са свързани с повишен риск от сърдечно-съдови заболявания. Едно от многото предимства на омега-3 мастните киселини, е тяхната способност да намаляват възпаленията в организма. Този ефект може да осигури известно облекчение за хората, които имат възпалителен артрит. Добавките с омега-3, в случая продукта Omega-3 могат да подобрят вашето зрение и дори да намалят симптомите на депресията.

Начин на употреба: Приемайте по 2 дражета на ден.

Разфасовка: 500 дражета

Състав:

 

Serving Size: 2 Softgels
Servings Per Container: 250
  Amount Per Serving % Daily Value*
* Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet. † Daily Value not established.
Calories 20  
Calories from Fat 20  
Total Fat 2 g 3%*
Saturated Fat 0.5 g 3%*
Trans Fat 0 g
Polyunsaturated Fat 1 g
Monounsaturated Fat 0.5 g
Cholesterol 0 mg 0%
Natural Fish Oil Concentrate 2.0 g (2,000 mg)
Omega-3 Fatty Acids 680 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 360 mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 240 mg
Other Omega-3 Fatty Acids 80 mg

 

 Other Ingredients:

Softgel Capsule (gelatin, glycerin, water) and Vitamin E (as natural d-alpha tocopherol).  Contains fish (sardines, anchovies, mackerel) and soy derivatives.

 
 


Contains no:  sugar, salt, starch, yeast, wheat, gluten, corn, milk, egg, shellfish or preservatives.

Код: NOW1653

 

Дозировка
Доза 2 дражета
Дози в опаковка 250
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 240 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 360 mg
Други Омега 3 Мастни Киселини 80 mg
Калории 20
Калории от мазнини 20
Мазнини 2 g
Мононенаситени мазнини 0.5 g
Наситени мазнини 0.5 g
Омега 3 Мастни киселини 680 mg
Полиненаситени мазнини 1 g
Рибено масло 2.0 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Omega-3 1000 мг 500 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW1653
  • Наличност: В наличност
100.00 лв
Бърза поръчка