EVERBUILD BCAA 8:1:1 300 грEB6201
EVERBUILD BCAA 8:1:1 300 гр
45.00 лв
product header
EVERBUILD BCAA 8:1:1 300 грEB620

BCAA - незаменими вepижнo-разклонени аминокиселини


Трябва да Ви е известно, че аминокиселините са решаващ анаболен фактор. Едни от най-важните са ВСАА-аминокиселините с разклонена верига.. По време на тренировка, тялото Ви губи големи количества ВСАА. Това поставя мускулите Ви пред опасност от катаболен разпад. Нужно Ви е моментално захранване с тези аминокиселини, което  става възможно с приема на BCAA 8:1:1-фopмyлaтa нa EVERBUILD.

Тя е изгpaдeнa нa бaзaтa нa вepижнo-paзĸлoнeни aминoĸиceлини- L-Leucine,L-Isoleucine, L-Valine, в свободна форма. Аминокиселините в продукта BCAA 8:1:1 са в  пepфeĸтнoтo cъoтнoшeниe, зa дa ocигypят мaĸcимaлно и eфeĸтивнo възcтaнoвявaнe пo вpeмe нa и cлeд тpeниpoвĸa.
 

Ползи при прием на БЦАА

 • 5000 мг ВСАА на доза;
 • ВСАА в перфектно съотношение;
 • Лесно смесване;
 • Страхотен вкус;
 • Бързо възстановява мускулите;
 • Премахва чувството на умора;
 • Повишава протеиновия синтез;
 • Изгражда чиста мускулна маса.


BCAA 8:1:1 доставя ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Това са три специфични аминокиселини - левцин, изолевцин и валин. Предимство на BCAA е, че те се метаболизират в мускулната тъкан, а не в  черния дроб. Поради тази причина, бързо лесно  подпомагат  възстановяването  и подкрепят  мускулния растеж, а също така предпазват от мускулно  разграждане. Аминокиселините с разклонена верига и  най-вече левцин,  имат изключителни  анаболни свойства.  Заедно със стимулиране на синтеза на мускулния протеин, те също така активират хормона,  отговорен за регулирането на клетъчния растеж.

Приема на BCAA 8:1:1, ще увеличи значително синтеза на протеини в тялото Ви.Освен това, ще подпомогне задържането на азотен оксид, което ще достави на вашите мускули всички необходими хранителни вещества и силен приток на кръв и кислород.

Тъй като съдържа ВСАА аминокиселините, този продукт ще съхрани мускулите Ви, тъй като благодарение на аминокиселините с разклонена верига, мускулния катаболизъм ще бъде сведен до минимум. Приема на BCAA 8:1:1  Ви гарантира също, че ще получавате непрекъснат прилив на енергия, който ще повиши вашата издържливост и ще увеличи продължителността на тренировките Ви.

bca

ВСАА аминокиселините във формулата на BCAA 8:1:1 ще Ви осигурят  по-бързо и ефективно възстановяване между  тренировките, което също е много важно, ако искате да постигате оптимални  резултати.

Не на последно място, формулата на BCAA 8:1:1 ще Ви помогне да редуцирате излишните мазнини. Това е възможно, тъй като аминокиселините ВСАА засилват вашият метаболизъм и правят отслабването по-лесно и бързо.Това допълнително  ще подчертае мускулите Ви и ще извае тяхната форма.

Начин на употреба: Приемайте 1 до 3 пъти дневно по една доза, разтворена в 200-250 милилитра вода.

Опаковка: 300 грама

Вземете сега и помогнете на тялото си да се възстанови за следващата Ви тренировка!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799!

Дозировка
Доза 5,4 g
Дози в опаковка 55
Съставки
Л-валин 500 mg
Л-изолевцин 500 mg
Л-лизин 400 mg
4 EVERBUILD BCAA 8:1:1 300 гр
Приемама бцаа по време на всяка тренировка в залата. Благодарение на него увеличих двойно времето на пътеката.
5 EVERBUILD BCAA 8:1:1 300 гр
Всяка сутрин денят ми започва с една доза от бцаа-то и се чуствам по хидратиран, енергичен и възстановен!
Напишете отзив
    Лош           Добър

EVERBUILD BCAA 8:1:1 300 гр

 • Производител: EVERBUILD
 • Код на продукта: EB620
 • Наличност: В наличност
45.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка