EVERBUILD BCAA 8:1:1 300 грEB6201
EVERBUILD BCAA 8:1:1 300 гр
45.00 лв
EVERBUILD BCAA 8:1:1 300 грEB620

BCAA - незаменими вepижнo-разклонени аминокиселини


Трябва да Ви е известно, че аминокиселините са решаващ анаболен фактор. Едни от най-важните са ВСАА-аминокиселините с разклонена верига.. По време на тренировка, тялото Ви губи големи количества ВСАА. Това поставя мускулите Ви пред опасност от катаболен разпад. Нужно Ви е моментално захранване с тези аминокиселини, което  става възможно с приема на BCAA 8:1:1-фopмyлaтa нa EVERBUILD.

Тя е изгpaдeнa нa бaзaтa нa вepижнo-paзĸлoнeни aминoĸиceлини- L-Leucine,L-Isoleucine, L-Valine, в свободна форма. Аминокиселините в продукта BCAA 8:1:1 са в  пepфeĸтнoтo cъoтнoшeниe, зa дa ocигypят мaĸcимaлно и eфeĸтивнo възcтaнoвявaнe пo вpeмe нa и cлeд тpeниpoвĸa.
 

Ползи при прием на БЦАА

 • 5000 мг ВСАА на доза;
 • ВСАА в перфектно съотношение;
 • Лесно смесване;
 • Страхотен вкус;
 • Бързо възстановява мускулите;
 • Премахва чувството на умора;
 • Повишава протеиновия синтез;
 • Изгражда чиста мускулна маса.


BCAA 8:1:1 доставя ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Това са три специфични аминокиселини - левцин, изолевцин и валин. Предимство на BCAA е, че те се метаболизират в мускулната тъкан, а не в  черния дроб. Поради тази причина, бързо лесно  подпомагат  възстановяването  и подкрепят  мускулния растеж, а също така предпазват от мускулно  разграждане. Аминокиселините с разклонена верига и  най-вече левцин,  имат изключителни  анаболни свойства.  Заедно със стимулиране на синтеза на мускулния протеин, те също така активират хормона,  отговорен за регулирането на клетъчния растеж.

Приема на BCAA 8:1:1, ще увеличи значително синтеза на протеини в тялото Ви.Освен това, ще подпомогне задържането на азотен оксид, което ще достави на вашите мускули всички необходими хранителни вещества и силен приток на кръв и кислород.

Тъй като съдържа ВСАА аминокиселините, този продукт ще съхрани мускулите Ви, тъй като благодарение на аминокиселините с разклонена верига, мускулния катаболизъм ще бъде сведен до минимум. Приема на BCAA 8:1:1  Ви гарантира също, че ще получавате непрекъснат прилив на енергия, който ще повиши вашата издържливост и ще увеличи продължителността на тренировките Ви.

bca

ВСАА аминокиселините във формулата на BCAA 8:1:1 ще Ви осигурят  по-бързо и ефективно възстановяване между  тренировките, което също е много важно, ако искате да постигате оптимални  резултати.

Не на последно място, формулата на BCAA 8:1:1 ще Ви помогне да редуцирате излишните мазнини. Това е възможно, тъй като аминокиселините ВСАА засилват вашият метаболизъм и правят отслабването по-лесно и бързо.Това допълнително  ще подчертае мускулите Ви и ще извае тяхната форма.

Начин на употреба: Приемайте 1 до 3 пъти дневно по една доза, разтворена в 200-250 милилитра вода.

Опаковка: 300 грама

Вземете сега и помогнете на тялото си да се възстанови за следващата Ви тренировка!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799!

Напишете отзив

    Лош           Добър

EVERBUILD BCAA 8:1:1 300 гр

 • Производител: EVERBUILD
 • Код на продукта: EB620
 • Наличност: В наличност
 • 45.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359