Гиричка с винилово покритие 4 кгSZ Гирички 4 кг1
Гиричка с винилово покритие 4 кг
35.00 лв
product header
Гиричка с винилово покритие 4 кгSZ Гирички 4 кг

Цената е за 1 брой гиричка с тежест 4 кг.

Всяка една тренировка започва със загряване на мускулите Ви. Много подходящи за това са гиричките. Продуктът, който Ви представяме е винилов и идва в различни цветови варианти. Можете да започнете с по една гиричка във всяка ръка и с по-леки килограми да се подготвите за старта на Вашата тренировка.

Вижте още:

Гирички са подходящи и за конкретни упражнения. В зависимост от килограмите Вие можете да тренирате за различни мускулни групи. Така например с този продукт лесно ще натоварите Вашите бицепси, като ще постигнете не само по-добро напомпване, но и ще ги подчертаете. Последното се постига посредством упражнения за концентриран бицепс.

Материалът, от който са направени гиричките, които Ви предлагаме е висококачествен, а дизайнът – ергономичен. Когато тренирате с този продукт Вие ще натоварите и Вашите трицепси. Упражненията за това са различни и Вие можете да избирате в зависимост от Вашите физически възможности.

Гирички са много подходящи и за тренировка за рамената Ви. Този продукт може да се използва и при упражнения за крака, ако желаете горната част на тялото Ви да тежи повече. В такъв случай просто трябва да придържате гирите до него и да тренирате крачните Ви мускули.

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ. 0888 880 352, 0896 790 799

5 Гиричка с винилово покритие 4 кг
Здравейте, цената е за една гиричка, която тежи 4 кг.
5 Гиричка с винилово покритие 4 кг
Здравейте! Тази цена е за 1 брой гиричка, а не за 2, нали?
Напишете отзив
    Лош           Добър

Гиричка с винилово покритие 4 кг

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Гирички 4 кг
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка