Haya Chelated Iron 15 мг 90 капсулиHL9851
Haya Chelated Iron 15 мг 90 капсули
19.00 лв
product header
Haya Chelated Iron 15 мг 90 капсулиHL985

Желязото е изключително важен елемент от хемоглобина, който  е необходим за да се транспортира кислорода по цялото тяло. Недостигът на желязо, известен също като анемия, може да предизвика умора, световъртеж и задух. Повечето здрави възрастни не се нуждаят от желязо, но понякога се налага неговият допълнителен прием. Ако вече сте се консултирали с лекар и той Ви е препоръчал допълнителен прием на желязо, трябва да помислите за подходяща хранителна добавка – повечето продукти с желязо дразнят стомаха. Но не и Chelated Iron  на Haya Labs.

Защо да изберете именно този продукт?

  • Осигурява хелатно желязо, което не дразни стомаха
  • Гарантира пълноценното усвояване на желязото от вашето тяло
  • Засилва синтеза на червени кръвни клетки
  • Укрепва имунната система
  • Подобрява транспорта на кислород в кръвта
  • Подобрява мускулните функции


Желязото е много важен  елемент, с жизнеопределщо значение. Той изпълнява съществена роля във формирането на червените кръвни телца – еретроцити,  и хемоглобина. Повече от  80% от желязото в организма Ви, се намира в еритроцитите, коитопък са основна  съставна част на хемоглобина. Ако поради някакви причини, в тялото Ви настъпи дефицит на желязо, това  неминуемо води до желязо-дефицитна анемия. Причинява я  липсата на достатъчно количество желязо за биосинтез на хемоглобин. При подобни състояния е повече от необходимо незабавно да започне набавяне на желязо отвън чрез храни богати на този важен елемент, а при по – съществен дефицит, и чрез  хранителни добавки.

Хелатното желязо, което формулата на Chelated Iron  Ви осигурява, представлява уникална форма на желязото, което  е свързано с аминокиселини. Те  функционират като клетка, която обгражда и защитава желязото.Клиничните изследвания доказват, че точно хелатната форма на желязо се абсорбира пълноценно  и ефективно от човешкото тяло, а също така се понася добре от организма, без да дразни стомаха.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно с храната.

Състав:

6681_chelated

 

Дозировка
Доза 90
Дози в опаковка 1 таблетка
Съставки
Желязо 15 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Chelated Iron 15 мг 90 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL985
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
Бърза поръчка