Haya Immunity Formula 60 капсулиHaya Immunity Formula 60 капсули1
Haya Immunity Formula 60 капсули
29.00 лв
product header
Haya Immunity Formula 60 капсулиHaya Immunity Formula 60 капсули

Човешкото тяло непрекъснато е изложено на отрицателното въздействие  на потенциално вредни токсини и замърсители. Тези токсини атакуват имунната система, и понякога я сриват, ако не е достатъчно силна. Това означава, че ако искате да сте здрави, трябва да имате силна имунна система. Предлагаме Ви да опитате Immunity Formula на  Haya Labs – комбинация от  биологично активни вещества. Този продукт  подобрява устойчивостта  на организма и способността му да се справя с инфекции, да се възстановява след излагането на вредни условия и стрес.

Какво да очаквате от приема на Immunity Formula?

  • Естествено стимулиране на имунната система
  • Предпазване от простудни и грипни състояния
  • Антибактериално и антивирусно действие
  • Висока антиоксидантна защита
  • Повишаване съпротивителните сили на организма
  • Общо тонизиране


Естествената  формула на Immunity Formula, съдейства за повишаване на имунитета, чрез своята бленда, богата на витамини и минерали, билки и полезни вещества. Всички те са необходими за поддържане на вашето оптимално здраве. Продукта включва Витамин А, който помага за поддържането на здравето на клетъчно ниво; Витамините  С и Е, които са  важни антиоксиданти,поддържащи клетките здрави, а също така  Рибофлавин, който се използва за регулиране нивото на мазнините  и аминокиселини. Той също така помага  на организма, да  превръща  въглехидратите в АТФ.

Immunity Formula  съдържа и доста билки: Eхинацея, която е естествен стимулатор  на имунната система и увеличава производството на бели кръвни клетки;  Aстрагал, който се използва  за укрепване на имунната система,  и повишава производството на антитела; Чесън, който е естествен имуностимулант и антибактериално средство; Корейски женшен, който насърчава цялостното здраве. Всички тези съставки се сливат в  безупречна комбинация, която прави Immunity Formula  мощно средство за повишаване на имунитета и укрепване на организма.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули дневно с храната.

Състав:

haya-labs-immunity-formula-60caps-sydyrjanie

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Астрагал 300 mg
Витамин А 500 IU
Витамин Е 30 IU
Витамин С 60 mg
Ехинацея пурпурея 325 mg
Женшен (листа) 150 mg
Магнезий 40 mg
Рибофлавин 3 mg
Селен 17.5 mcg
Цинк 10 mg
Чесън 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Immunity Formula 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Immunity Formula 60 капсули
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка