AMIX Creatine Monohydrate Drink 360 грAM0221
AMIX Creatine Monohydrate Drink 360 гр
39.00 лв
product header
AMIX Creatine Monohydrate Drink 360 грAM022

Creatine Monohydrate Drink от Amix е иновативна хранителна добавка, създадена да промени начина, по който заклетите фитнес ентусиасти приемат своята любима добавка – креатин монохидрат. Този висококачествен продукт осигурява лесно усвоима и удобна форма на креатин монохидрат, съединение, за което е научно доказано, че повишава физическото представяне, увеличава експлозивната сила и помага за натрупване на мускулна маса.

Свойства и предимства на Creatine Monohydrate Drink от Amix:

  • Увеличава мускулната сила и експлозивността;
  • Ускорява възстановяването и подобрява качеството му;
  • Подпомага обема на мускулните клетки и протеиновия синтез;
  • Подпомага когнитивната функция и намалява умствената умора;
  • Подобрява представянето по време на тренировки с висока интензивност.

Креатин монохидратът играе критична роля за бързото производство на клетъчна енергия. Това помага не само да имате повече сила, но и за бързото възстановяване между отделните серии и в самия край на тренировката.

Creatine Monohydrate Drink от Amix предлага не ползи като повишена мощност и подобрено възстановяване, но също така поддържа и когнитивната функция. Изследванията показват, че креатин монохидратът може да подпомогне умствената работа и да намали умствената умора, което прави този продукт полезен както за вашето физическо, така и за психическо здраве.

Creatine Monohydrate Drink от Amix е задължителна добавка за всеки, който иска да подобри своето представяне в залата и да натрупа качествена и чиста мускулна маса. С подкрепата на Amix, доверена марка в спортното хранене, можете да сте сигурни в качеството и ефикасността на този продукт.

Прием: Смесете една доза с 200 мл. вода или сок и изпийте веднага. Използвайте прибл. 30-60 минути преди тренировка. Спортистите, използващи креатин монохидрат, трябва да консумират поне 2000 мл. вода дневно, за да увеличат максимално хидратацията си.

Опаковка: 360 гр

Напишете отзив
    Лош           Добър

AMIX Creatine Monohydrate Drink 360 гр

  • Производител: AMIX
  • Код на продукта: AM022
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка