AMIX Vitargo ® Crea-X 2000 грAM3021
AMIX Vitargo ® Crea-X 2000 гр
85.00 лв
product header
AMIX Vitargo ® Crea-X 2000 грAM302

Vitargo ® Crea-X ще снабди Вашето тяло с висококачествени въглехидрати.

Това е важно за увеличаване на Вашите гликогенови запаси. Така на практика ще бъдете снабдени с ефективен енергиен източник за Вашите тренировъчни нужди. Запълването на Вашите гликогенови депа означава, че ще можете да тренирате по-продължително.

Vitargo ® Crea-X Ви осигурява и мощно снабдяване с небезизвестния креатин монохидрат. Това е съставка, която ще Ви направи чудовищно силни. Всъщност проведените изследвания показват, че както гликогена, така и креатина Ви снабдява с енергия. Но докато първият е ефективен при продължителни тренировки, както вече стана ясно, то вторият става изискуем от мускулите Ви при текуща нужда.

Тоест всеки път, когато те изпитат моментен енергиен недостиг ще им трябва креатин. Точно това ще направи мощната формула на Vitargo ® Crea-X! Тя ще Ви осигури нужното, когато се нуждаете от него. Това ще доведе до експлозивен енергиен прилив, който е идеален за краткосрочен времеви период. Пример за това е енергията, от която ще се нуждаете, ако спринтирате.

Vitargo ® Crea-X Ви предоставя комбинация от патентовани въглехидрати и качествен креатин монохидрат. Това означава, че ще бъдете енергизирани максимално и ще станете чудовищно силни с тотална мощ и издръжливост. Въглехидратите в този продукт удрят конкурентните артикули в земята. Те са много по-големи от аналозите им в другите продукти, които съществуват на пазара в момента.

Vitargo ® Crea-X ще увеличи Вашата сила и ще Ви поддържа във форма по-дълго време. Комбинирането на креатин и висококачествени въглехидрати води до по-добра акумулация на креатина в мускулите Ви. С помощта на този артикул ще възстановите гликогенните Ви нива с до 70% по-бързо! Тази иновативна формула ще Ви помогне да постигнете възможно най-бързия мускулен растеж за Вашето тяло!

Начин на употреба: Приемайте 1 порция =  75г. =  2 лъжици. Смесете с вода (около 600мл.) От ден 1 до ден 5 пийте 3 порции от продукта, разпределени по равно през деня. Консумирайте последната порция непосредствено СЛЕД тренировъчна сесия (в дни с тренировка). Дозите да се приемат на интервали през 3-4 часа. Препоръчително е да се консумира между отделните хранения. От ден 6 и нататък пийте 1 порция от продукта препоръчително непосредствено СЛЕД тренировъчна сесия (в дни с тренировка).

Дозировка
Доза 75 g
Дози в опаковка 13
Съставки
Въглехидрати 64 g
Калории 294
Калории от мазнини < 4,5
Креатин монохидрат 7,5 g
Мазнини < 0,5 g
Протеини < 0,5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

AMIX Vitargo ® Crea-X 2000 гр

  • Производител: AMIX
  • Код на продукта: AM302
  • Наличност: В наличност
85.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка