Nutrend CREATINE MONOHYDRATE 300 грNutrend CREATINE MONOHYDRATE 300 гр1
Nutrend CREATINE MONOHYDRATE 300 гр
69.00 лв
product header
Nutrend CREATINE MONOHYDRATE 300 грNutrend CREATINE MONOHYDRATE 300 гр

Креатинът е може би най-популярната спортна добавка, и не без основателна причина -  той  работи изключително добре. Той  Ви позволява да направите повече повторения и да тренирате по-дълго време, което води до по-добри спортни постижения, и повече чиста мускулна маса. Няма значение, дали се стремите към  наддаване на тегло, или искате да свалите някой и друг килограм,  креатин монохидрат може да подпомогне вашите усилия във фитнес залата. Креатин монохидрат е такава форма на креатина, която се усвоява по-пълноценно, и съответно е по-ефективна. Представяме Ви продукта  CREATINE MONOHYDRATE на Nutrend, който ще Ви осигури 100% чист креатин монохидрат под формата на прах.

Характеристики на продукта:

  • 100% чист креатин монохидрат
  • 5 гр креатин монохидрат на доза
  • Осигурява повече енергия на  тялото
  • Повишава издържливостта и силата
  • Подобрява възстановяването
  • Повишава растежа на мускулите


Креатинът е естествена  аминокиселина  в тялото Ви, която се  синтезира в черния  дроб, бъбреците и панкреаса. Според  изследванията, 95%  от креатина в  тялото,  се намира в скелетната мускулатура. Най-честата причина, поради която един атлет започва  да  вземе креатин като добавка, е желанието и стремежа за подобряване на  спортните постижения по време на тренировка.  Вашето тялото  преобразува съхранения в него креатин, в креатин фосфат или фосфокреатин и го съхранява в мускулите Ви. Докато мускулите са в покой, нормалното  аеробно  дишането им дава енергия. Те не изискват много креатин фосфат за енергия, тъй като в този момент  произвеждат повече от него, отколкото   използват.

От друга страна, когато мускулите ви са активни, те се нуждаят от повече ATФ за енергия, и  започнат да използват за тази цел съхранения  креатин фосфат.Въпреки това, те не са в състояние да произвежда достатъчно допълнително ATФ. В отговор на нарасналата необходимост, производството на ATФ се повишава, но не без помощта на допълнително приетия креатин. Когато го приемете креатина  се превръща в креатин фосфат и при възникнала нужда от допълнителна енергия, той отдава фосфатна молекула, за да се получи АТФ-енергията от която се нуждаете когато тренирате.

Допълнителния прием на  креатин, чрез продукта CREATINE MONOHYDRATE,  повишава общата енергия на организма, като по този начин  подобрява значително представянето Ви по време на тренировка. Интензивните упражнения може да доведат до мускулни болки, поради което на вашите мускули ще им е нужно повече време за възстановяване.  Креатина, който приемате с CREATINE MONOHYDRATE, може значително да подобри и ускори мускулното възстановяване.

Начин на употреба: В тренировъчни дни, 5гр, след тренировка. В нетренировъчни дни, 5гр сутрин. Приемайте този продукт редовно в продължение на 4 седмици, след което направете почивка от 4-6 седмици.

Разфасовка: 300 грама

Състав:

nutrend-creatine-monohydrate-300-g2

Дозировка
Доза 5 гр
Дози в опаковка 100
Съставки
Креатин монохидрат 5 гр
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend CREATINE MONOHYDRATE 300 гр

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend CREATINE MONOHYDRATE 300 гр
  • Наличност: В наличност
69.00 лв
Бърза поръчка