Haya Cordyceps 500 мг 60 таблеткиHL9981
Haya Cordyceps 500 мг 60 таблетки
33.00 лв
product header
Haya Cordyceps 500 мг 60 таблеткиHL998

Запознайте се с Cordyceps на Haya Labs-хранителна добавка със съдържание на екстракт от гъбата кордицепс синенсис, която е позната от традиционната китайска медицина. Cordyceps е продукт, който ще Ви даде  "Божествения подарък" на Китайската народна медицина, а именно Кордицепс. Тази торбеста гъба е много известна и използвана в Китай, заради своите чудодейни подмладяващи, адаптогенни и  лековити свойства. Благодарение на това, продуктът  Cordyceps ще направи за тялото Ви чудеса, като подсили вашата имунна система, осигури грижа за кръвоносната Ви система и подпомогне вашите нервни реакции.

Действие на Cordyceps:

  • Увеличава издържливостта
  • Стимулира имунната система
  • Укрепва сърдечно-съдовата система
  • Детоксикира тялото
  • Има противовъзпалително действие
  • Повишава енергията


В състава на Кордицепс могат да бъдат открити 77 микро  и макроелементи, над 80 фермента, множество незаменими аминокиселини и ненаситени мастни киселини, полизахариди, бетакаротин (провитамин А), витамин Е и С, цинк и селен, високо  съдържание на полизахариди. Тези вещества, превръщат Кордицепс в мощен  антиоксидант, който неутрализира  действието на свободните радикали. Кордицепс се прилага като съпътстващ основното лечение препарат при ракови заболявания. Той не само спира растежа и развитието на раковите клетки, но също така,  стимулира имунната система и намалява страничните ефекти от  химио- и лъчетерапията.

Кордицепс  има действието на  имуномодулатор.Той може да стимулира имунната система, и да повиши възможността на организма да   противодейства на различни заболявания, било то вирусни или инфекциозни. Кордицепс увеличава   производството на основните елементи на кръвта - еритроцити, левкоцити и тромбоцити. Тази гъба може да помогне при лечението   на хепатит В и С, както и за нормализирането на  повишения  холестерол. От векове насам, Кордицепс  заема централно място в китайската традиционна медицина като средство за поддържане на здравето на  дихателната  система. Той подобрява усвояването на кислород, а също така е подходящ при хора страдащи от астма, тъй като притежава антиспазмолитични и противовъзпалителни свойства. Благодарение на тях, Кордицепс   предпазва от спазми на трахеята и увеличава притока  на въздух до белите дробове.

Друга много важна функция на  Кордицепс, е  способността му да премахне чувството на умора и да повиши издържливостта на тялото . Това е възможно, защото Кордицепс има свойството да  повишава нивото на АТФ който клетките използват за своите енергийни нужди. Тази гъба също така съдейства за  и усвояването на кислород, който е  необходим за “изгарянето” на АТФ. Резултатът от тези биохимични процеси, които Кордицепс  осигурява и стимулира, са допълнителна енергия и пълноценно дишане. Продукта Cordyceps е чудесно решение за всеки, който иска да подобри здравето си и начина си на живот!

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки дневно.

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

cordyceps-label

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Кордицепс 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Cordyceps 500 мг 60 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL998
  • Наличност: В наличност
33.00 лв
Бърза поръчка