Haya D-Aspartic Acid 200 грHL9261
Haya D-Aspartic Acid 200 гр
30.00 лв
product header
Haya D-Aspartic Acid 200 грHL926

Чували ли сте за D-Aspartic Acid или D-аспарагиновата киселина? Доказано е, че тази нормално срещаща се в тялото аминокиселина повишава  естественото производство на тестостерон при мъжете с почти 50%, за по-малко от 2 седмици! Възползвайте се от това, като вземете D-Aspartic Acid на Haya Labs Sports! Това е висококачествена хранителна добавка със 100% съдържание на D-аспарагинова киселина, която насърчава изграждането на чиста мускулна маса и повишава енергията и издръжливостта по време на натоварващи тренировки, като повишава  нивото на тестостерон в организма. D-аспарагиновата киселина играе важна роля при регулиране отделянето и синтеза на тестостерон. Тя е станала известна хранителна добавка сред атлетите и бодибилдърите, тъй като подпомага доброто представяне в залата.

Характеристики на  D-Aspartic Acid:

 • Увеличава по естествен начин нивата на тестостерона
 • Стимулира мускулния растеж
 • Повишава издържливостта и енергията
 • Увеличава мускулната сила
 • Подобрява и ускорява възстановяването
 • Редуцира излишните мазнини
 • Нормализира кръвното налягане
 • Подобрява настроението
 • Повишава либидото


D-аспарагиновата  киселина спада към неесенциалните  киселини, което означава че Вие трябва да си я набавяте чрез външни източници, въпреки че в тестисите, хипофизната жлеза и хипоталамуса се съдържат известни количества от нея. D-аспарагиновата киселина, всъщност е една сравнително ново, революционно откритие, в областта на  хранителните добавки. Тя притежава уникалната способност, бързо да повишава и стимулира производството на тестостерон. Това става възможно, благодарение на нейната способност, значително да  увеличава лутеинизиращия хормон (LH). Именно този хормон сигнализира  на тестисите да произвеждат повече тестостерон, което води до увеличаване на нивата му.

Това означава, че продукта D-Aspartic Acid ще стимулира тялото да произвежда естествено повече тестостерон, без да прибавя в тялото допълнително количество от хормона. Повишените нива на тестостерон могат да допринесат за повишаване на цялостната мускулна маса и да подпомогнат постигането на по-добри резултати по време на тренировка. Приемайки  D-Aspartic Acid, Вие можете да очаквате  тласък на енергийни нива и подобряване на настроенето, свързани с по-високите нива на тестостерона. D-аспарагиновата киселина също така може да повиши нивата на азотния окис,  което съдейства за получаването на големи и  плътни мускулни помпи.

Тази киселина дори може да предизвика повишаване синтеза  на невротрансмитери като допамин и GABA, които са отговорни за подобряване на паметта, и имат антидепресантни свойства. D-Aspartic Acid киселина е особено полезна добавка  за хора на възраст над тридесет, тъй като по това време  нивата на тестостерон започват да намаляват естествено. D-Aspartic Acid е добавка, която  може да Ви помогне да постигнете повече спортни успехи, да имате по-големи и релефни мускули, и да се възстановявате по-бързо след всяка тренировка.

Начин на употреба: Смесете 2 чаени лъжички (6 гр) с 240 мл вода и консумирайте сутрин с храна.

Разфасовка: 200 грама

Състав:

sports_daspartic_200g_facts

Дозировка
Доза 3 g
Дози в опаковка 66
Съставки
Д-аспарагинова киселина 3 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya D-Aspartic Acid 200 гр

 • Производител: Haya Labs
 • Код на продукта: HL926
 • Наличност: В наличност
30.00 лв
Бърза поръчка