SAN ZMA Pro 90 капсулиSAN ZMA Pro 90 капсули1
SAN ZMA Pro 90 капсули
32.00 лв
product header
SAN ZMA Pro 90 капсулиSAN ZMA Pro 90 капсули

SAN ZMA Pro

Ако се нуждаете от артикул, който е съставен изцяло от естествени минерални съставки, то тогава за нас е удоволствие да Ви предложим точно такъв. Името на този артикул е ZMA Pro. Той е създаден, за да Ви помогне да изградите много мощна мускулатура, както и да защити мускулните Ви влакна от разпадане при прекомерно претоварване.

ZMA Pro е комбинация от цинк монометионин и магнезиев аспартат. Тази формула е съставена в научно определени пропорции и ще Ви осигури една наистина максимална ефективност. Основното предназначение на този артикул е да редуцира драстично нужното време, от което тялото Ви се нуждае, за да се възстанови след интензивна тренировка и да Ви подготви по-бързо за следващата такава.

ZMA Pro ще Ви помогне да:

  • Обезпечите ефективното протичане на всички телесни процеси
  • Поддържате ензимната Ви система и Вашите клетки
  • Подобрите синтезирането на белтъчини
  • Командвате по-добре мускулните Ви контракции
  • Образувате по-качествен инсулин
  • Стабилизирате кръвта Ви
  • Да поддържате алкално-киселинен баланс във Вашия организъм и други


ZMA Pro е идеален за максимално увеличаване на Вашия мускулен обем. Този продукт ще Ви направи невероятно силни и много, наистина много мощни. Освен това тази формула е създадена с явната идея да подобри цялостната Ви телесна издръжливост, което от своя страна е незаменимо при тежка тренировка. Също така ще можете да се справите с мускулната треска, защото този продукт ще намали образуването на млечна киселина.

ZMA Pro стимулира по естествен начин синтеза на тестостерон. Повече от този важен хормон значи повече сила и мощ. С този продукт Вие ще увеличите протеиновата синтеза в тялото Ви и също така ще получите повече енергия, посредством увеличено производство на АТФ. Ще можете да контролирате отлагането на мазнини в тялото Ви и също така ще подобрите дейността на повече от 300 телесни процеси.

ZMA Pro е решението за по-голяма и по-качествена мускулна сила и мощ. С този артикул ще се възстановите светкавично и ще копнеете отново да се върнете във фитнес залата!

Начин на употреба: Вземете три капсули от продукта 1-3 пъти на ден. Вземете една доза 30-60 минути преди лягане.

Състав:

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин В6 7 mg
Магнезий 450 mg
Цинк 30 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN ZMA Pro 90 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN ZMA Pro 90 капсули
  • Наличност: В наличност
32.00 лв
Бърза поръчка