Жилетка с Тежести 10 кг Armageddon SportsARM0731
Жилетка с Тежести 10 кг Armageddon Sports
79.99 лв
product header
Жилетка с Тежести 10 кг Armageddon SportsARM073

Жилетка с тежести 10 кг

Тренировките, които изпълнявате са Ви лесни и имате нужда от повече натоварване? Ето тук идва Вашето решение – Жилетка с Тежести Armageddon Sports 10 кг! Тя е начинът да подобрите постиженията, силата и издръжливостта си, независимо какъв спорт практикувате!

✔ СИГУРНОСТ И ЗДРАВИНА: Жилетката с тежести е двойно подсилена, за да можете да сте сигурни, че тежестите в нея няма да паднат по време на Вашата тренировка. Изработена е от здрав и издръжлив материал, който е готов да Ви служи за дълго време напред във Вашите тренировки.

✔ РЕГУЛИРУЕМА ЖИЛЕТКА: Благодарение на невероятния си дизайн, жилетката с тежести има възможността да премахвате или слагате тежести, като в случая можете да я регулирате от 0.5 кг до 10 кг. Другото ѝ предимство е, че се закопчава с велкро и можете да си я стегнете здраво за тялото, без да се притеснявате, че може да падне от Вас.

✔ КОМФОРТ И КАЧЕСТВО: Едно от най-добрите качества на жилетката е това, че не попива потта и не се вмирисва. Ако все пак я изцапате и има нужда от пране, можете да премахнете тежестите от нея и да я изперете на ръка с хладка вода. Качеството е както винаги на ниво за нашите клиенти!

✔ ИЗГРАДЕТЕ ПО-ДОБРА ФИЗИКА: С използването на тежестите, Вие повишавате съпротивлението върху мускулите си, което напълно подходящо при всички упражнения. Независимо дали искате да натрупате мускули, да качите маса или да правите кардио – тя Ви кара да горите повече енергия и по-лесно ще постигнете целите си!

✔ ПОДХОДЯЩА ЗА ВСЕКИ: Както споменахме по-горе, тя се закрепя здраво за Вас с велкро залепване, което позволява напълно да се регулира, което я прави универсална и може да се ползва както от мъже, така и от жени. Тя ще бъде до Вас за по-лесно постигане на желаните резултати! Вземете сега и направете крачка към промяната!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

5 Жилетка с Тежести 10 кг Armageddon Sports
Много удобна жилетка, обхваща и големи талии.
4 Жилетка с Тежести 10 кг Armageddon Sports
Жилетката ми върши страхотна работа, най ми допада това, че мога да си я регулирам и със сериите да увеличавам килограмите.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Жилетка с Тежести 10 кг Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM073
  • Наличност: В наличност
79.99 лв
Бърза поръчка