Босу топка с ластици Bosu Ball Armageddon Sports ARM0791
Босу топка с ластици Bosu Ball Armageddon Sports
149.99 лв
product header
Босу топка с ластици Bosu Ball Armageddon Sports ARM079

Босу топка за баланс с ластици

✔ ПОКРИВА НУЖДИТЕ ВИ: Това невероятно изобретение е напълно подходящо за поддържане на едно стегнато и оформено тяло. С допълнителните ластици Вие можете да тренирате както горната, така и долната част на тялото си! А и не забравяйте, че в същото време ще развиете и много добър баланс!

✔ ТРЕНИРАЙ ВСЯКА ЧАСТ ОТ СЕБЕ СИ: Най-вероятно сте се зачудили „Как пък ще тренирам краката си с това?!“. Веднага Ви казваме! Хващате ластиците, вдигате си ръцете над главата и започвате да клякате. Ще Ви оставим въображението да се развихри и да намерите още упражнения за долната част на тялото си.

✔ СИГУРНОСТ И ЗДРАВИНА: Топката за баланс с ластици е направена от мек ПВЦ материал, който няма лоша миризма, както имат повечето босу топки! Тя е напълно безвредна, екологична и издръжлива, като товароносимостта ѝ е до 200 кг! Комплектът съдържа и помпа за напомпване на топката.

Във видеото можете да видите няколко видя упражнения, които можете да използвате само с топката, а с прикрепянето на ластиците към нея, ще оставим въображението Ви да работи и да измислите как ще натоварите останалата част от тялото си!

✔ ИЗПОЛЗВАЙ Я НАВСЯКЪДЕ: Независимо от това, къде тренирате е хубаво да я имате и да я използвате. Много хора, които притежават фитнес зали са си закупили от тези топки за баланс и са изключително доволни, защото се използва всекидневно и са адски издръжливи. Използва се както от професионалисти, така и от любители.

✔ ИДЕАЛНА ЗА ВСИЧКИ: Напълно подходяща е както за мъже, така и за жени, а защо не и за деца?! Използват я често и за възстановяване след контузия. Като цяло намира приложение в много спортове и можете да се възползвате от положителните ѝ качества, а те не са малко.

Ползи от използване на тренировъчна топка с ластици

  • координацията Ви се подобрява;
  • подобряване на вестибуларния Ви апарат;
  • развивате много добър баланс и стабилност;
  • покачват се издръжливостта и гъвкавостта Ви.

Размери: Диаметър 63, височина 18 см, ластици 103 см

ВНИМАНИЕ! Не я надувайте повече от 25 см височина!

Вземете сега и се уверете във всичко написано!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888880З52 или 0896790799

5 Босу топка с ластици Bosu Ball Armageddon Sports
Имам група от предимно дами, където използваме тези топки, много са ефективни и помагат за разнообразяването на тренировката.
5 Босу топка с ластици Bosu Ball Armageddon Sports
Топката наистина е много добра и издръжлива. Бях 70 кг и след 1 месец упражнения успях да подобря баланса си и да сваля цели 5 килограма :)
Напишете отзив
    Лош           Добър

Босу топка с ластици Bosu Ball Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM079
  • Наличност: В наличност
149.99 лв
Бърза поръчка