Азотен бустер без стимуланти

Публикувано от Лидия Костова 21/06/2013 0 Коментари Фитнес добавки,

Една  от най-важните категории хранителни добавки за спортисти е тази на азотните бустери. Идеята при тях е, да спомагат за мускулния растеж, и да предизвикват така нареченото напомпване, чрез   стимулиране на вазодилатацията. Това води до увеличаване на притока на кръв към работещите мускули, и до повишаване  на пренос на кислород и  доставката на хранителни вещества за скелетните мускули. Всичко това е от решаващо значение  за насърчаване на ремонт на мускулните  влакна и понижаване натрупването на  млечна киселина.

По-голямата част от азотните бустери обаче, съдържат доста стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Избирайки азотен бустер без стимуланти Вие ще дадете на тялото си почивка от излишните и вредни пълнители. Освен че вредят на тялото Ви, стимулантите дори могат да намалят полезния ефект от съответния продукт! Намирането на предтренировъчен азотен бустер не трудно, стига да знаете какво точно търсите.  Ако се чудите дали на пазара се предлагат такива азотни бустери, отговора е “да“. Ние Ви предлагаме да опитате Нemavol на iForce Nutrition.

Това е мощен и високоефективен предтренировъчен азотен бустер, чието огромно предимство е, че не съдържа стимуланти. Това означава, че Вие ще получите мускулно напомпване, концентрация и умствен фокус, без да последва “катастрофа“ след това, както става с другите продукти съдържащи стимуланти. Още след първия прием на Нemavol, ще забележите уголемяване или подуване на мускулните клетки. Използването на напълно уникални и напреднали съединения, позволява на този продукт  да премахне водата от под кожата Ви, а постъпващите в тялото вещества да се насочват и захранват  директно  мускулните клетки.

Какво означава това? Значи, че този азотен бустер е в състояние да Ви даде  по-големи помпи, увеличаване на силата и издръжливостта. И всичко това без стимуланти! Всъщност, след като съществува продукт като Нemavol, толкова ефективен и уникален, на кого му трябват стимуланти?

Напишете вашия коментар