CVETITA Siberian Ginseng Max 100 млCVE191
CVETITA Siberian Ginseng Max 100 мл
46.00 лв
product header
CVETITA Siberian Ginseng Max 100 млCVE19

Сибирски Женшен Макс е природен адаптоген


Начинът на живот на повечето хора в наши дни е свързан с непрекъснати  стресови ситуации. Понякога, те стават толкова чести, че започват да се приемат като нещо напълно нормално и като част от ежедневието. Целият този стрес се трупа все повече и повече  и неминуемо започва да влияе върху организма. Могат да се появят състояние свързани с постоянна умора, драстично отслабване на имунитета, напълняване и много други. Разбира се, няма как да напуснете работа, или да избягвате стреса, но можете да направите нещо полезно за себе си, като започнете да приемате билковия екстракт Сибирски Женшен Макс на CVETITA HERBAL. Този натурален, природен продукт е с гарантирано високо качество и ще Ви помогне да се адаптирате физически и психически към всекидневните стресови ситуации и отрицателни фактори.

  • Натурален билков екстракт

  • С гарантирано качество

  • Под формата на течност

  • Пълноценно усвояване

  • Без отрицателни ефекти


Сибирският Женшен, който се използва за направата на този продукт е бил известен още преди 2000 години. Широко е използван в китайската народна медицина, като успешно се прилага при лечението на различни състояния и болести. Това удивително растение е в състояние да засили многократно устойчивостта на организма, заради което често се прилага при грип и настинки. Сибирския Женшен е много силен адаптоген-един от най-силните природни адаптогени, които човечеството познава. Благодарение на тези свои свойства на корена, билковия екстракт Сибирски Женшен Макс  може да помогне на тялото Ви да се справи с всички стресови ситуации, на които живота го подлага.

Сибирски Женшен Макс повишава енергията


С използването на този продукт Вие можете да станете физически по-активни, което е чудесна новина за атлетите. Причината за това е, че Сибирския Женшен подобрява значително транспортирането на кислород до мускулите. Освен това, растението подпомага и ускорява възстановяването след физическо натоварване. Сибирският Женшен може успешно да се прилага и като детоксикатор, който изхвърля токсините от тялото. Също така е ефективен за заздравяването на храносмилателната система. Женшенът стимулира  образуването на червени кръвни клетки, което го прави идеално средство за лечение на анемия и предпазване от нея. Билковия екстракт Сибирски Женшен Макс може освен всичко останало да подобри умствените възможности.

Начин на употреба: До 2 пъти на ден по една капачка (3ml.) .

Разфасовка: 100 милилитра

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 3 ml
Дози в опаковка 33
Съставки
Сибирски женшен 450 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

CVETITA Siberian Ginseng Max 100 мл

  • Производител: CVETITA HERBAL
  • Код на продукта: CVE19
  • Наличност: В наличност
46.00 лв
Бърза поръчка