VemoHerb Gugglesterone 90 капсулиVemoHerb Gugglesterone 90 капсули1
VemoHerb Gugglesterone 90 капсули
49.00 лв
product header
VemoHerb Gugglesterone 90 капсулиVemoHerb Gugglesterone 90 капсули

Чували ли сте за гугулстероните – враговетете  на холестерола, имащи  мощни противовъзпалителни и антиракови свойства? Оказва се, че гугулстероните са и страхотно средство за сваляне на излишните килограми! Ето защо, предлагаме Ви да опитате Guggulsterone нa Vemoherb - хранителна добавка, въз основа на сух екстракт от Commiphora Mukul (Guggul), стандартизиран до 35% гугулстерони. Това е чудесен продукт за тези от Вас, които желаят да отслабнат по ефективен и безопасен начин, особено в случаи на продължителна диета.

Какво ще направи за Вас Guggulsterone нa Vemoherb?

  • Ще понижи холестерола
  • Ще Ви отърве от излишните мазнини
  • Ще Ви предпази от различни възпаления и инфекции
  • Ще стимулира дейността на щитовидната жлеза
  • Няма да се отрази отрицателно върху здравето Ви


Гугулстероните са растителни стероли, извличани от Мукул, известно още като гугул или балсамово дърво. Гугулстероните намаляват производството на холестерол от черния дроб, като заедно  с общия, намаляват нивата и на „лошия холестерол” (LDL) и триглицеридите. Това е добре за хората  презразположени към сърдечно - съдови заболявания. Освен това,  гугулстероните стимулират производството на хормоните на щитовидната жлеза. По този начин засилват метаболизма и повишават производството на енергия в тялото. Освен че стимулират термогенезата, гугулстероните предпазват от  натрупването на нова мастна тъкан.

Гугулстероните са абсолютно безвредни, и за разлика от  други съставки  за отслабване, като ефедрин, кофеин, йохимбе и други подобни, те не оказват отрицателно влияние върху  централната нервна и сърдечно-съдовата система. Това ги прави  една от най-безопасните хранителни добавки за отслабване на пазара. По тази причина, ние можем да Ви гарантираме, че Guggulsterone нa Vemoherb е безвредна хранителна добавка, с високо качество и максимална ефективност.

Начин на употреба: Приемайте 3 - 6 капсули дневно, при прием от 1 - 2 капсули три пъти дневно

Състав:

Guggulsterone

 

Дозировка
Доза 3 - 6 капсули дневно
Съставки
Гугулстерон 300 mg (1 капсула)
4 VemoHerb Gugglesterone 90 капсули
Подобрява функцията на щитовидната жлеза а когато тя работи добре не се пълнее така безразборно като при мен без да ям пълнея.
Напишете отзив
    Лош           Добър

VemoHerb Gugglesterone 90 капсули

  • Производител: VemoHerb
  • Код на продукта: VemoHerb Gugglesterone 90 капсули
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
Бърза поръчка