Въже за скачане Basic Armageddon SportsARM0631
Въже за скачане Basic Armageddon Sports
7.99 лв
product header
Въже за скачане Basic Armageddon SportsARM063

✔ СЪЗДАДЕНИ ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТ: За разлика от други фитнес въжета за скачане, които са с прекалено лек, крехък дизайн и се разпадат след време, въжето за скачане Basic от марката Armageddon Sports е направено от премиум качество PVC материал, който е изключително издръжлив. Това е перфектният аксесоар за упражнение, който можете да използвате когато Ви се тренира или просто искате да се забавлявате.

✔ ОПИТАЙ РАЗЛИЧНИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ: Независимо дали търсите въже за скачане за да направите малко кардио, да допълните фитнес тренировката или просто да намерите начин Вашите деца да са по-активни, това регулируемо въже за скачане ще свърши тази работа. Въжето за скачане има перфектна дължина от 275 см. (без дръжките), която може да скъсите по всяко време за да стане подходящо за деца.

✔ УДОБЕН ЗАХВАТ: Изпитай сигурен захват всеки път, когато използваш това въже за скачане за мъже и жени, благодарение на ултралеките пластмасови дръжки. Ще откриете колко лесно ги държите, за разлика от някои въжета за скачане, които са с груби дръжки и дълго ги усещате по дланите си след като тренировката е приключила. Освен това нашите дръжки не се плъзгат, за да не губите захвата.

✔ ПРЕНОСИМО И ЛЕКО:  Въжето за скачане Basic Armageddon Sports е достатъчно леко и компактно с тегло 90 гр., за да го вземете навсякъде с Вас без да заема място и дори без усещате неговата тежест в спортният сак. Тренирайте и се забавлявайте навсякъде – в парка, в залата, у дома или дори на плажа.

Цената е за 1 бр.

5 Въже за скачане Basic Armageddon Sports
Въжето е бързо, леко и се върти добре.
5 Въже за скачане Basic Armageddon Sports
Децата си играят основно с това въже, уж за жена ми го взех, а те го нападнаха. :D
Напишете отзив
    Лош           Добър

Въже за скачане Basic Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM063
  • Наличност: В наличност
7.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка