Спортен дюшек 50 x 90 x 5 смSZ Спортен дюшек1
Спортен дюшек 50 x 90 x 5 см
140.00 лв
product header
Спортен дюшек 50 x 90 x 5 смSZ Спортен дюшек

Спортен дюшек

Ако тренирате гимнастика, йога, фитнес в домашни условия и друг вид упражнения, то тогава се нуждаете от артикул, който да Ви бъде от полза за тяхното практикуване. Такъв е спортният дюшек. Този продукт е предназначен да Ви помогне да тренирате, без да се налага да седите на твърдия и студен под.

Освен това нашият спортен дюшек е направен от висококачествени материали, които му придавате нужната мекота и същевременно и достатъчно голяма стабилност. Така всяко едно Ваше упражнение ще бъде извършено с увереност и комфорт. Удобството Ви ще бъде гарантирано.

Продуктът „спортен дюшек” е предназначен за използване както в домашни условия, така и в гимнастически салон, спортна зала или учебен кабинет за физическо възпитание и спорт. Този артикул е изключително практичен и удобен. Качествата му са оценени от много атлети.

Спортен дюшек е средство за комфорт и удобство по време на тренировка. Това е един аксесоар, от който Вие просто няма да искате да се разделите докато практикувате любимия Ваш спорт. С помощта на този продукт Вие ще:

 

  • Тренирате по-добре
  • Се чувствате уверени
  • Постигнете много повече резултати

 

 

Размери: 150*90*5 см

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Спортен дюшек 50 x 90 x 5 см

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Спортен дюшек
  • Наличност: В наличност
140.00 лв
Бърза поръчка