Scitec Casein Complex 2350 грScitec Casein Complex 2350 гр1
Scitec Casein Complex 2350 гр
93.99 лв 110.00 лв
-15% Scitec Casein Complex 2350 грScitec Casein Complex 2350 гр

Ако искате вашите бодибилдинг и спортни занимания да бъдат успешни, трябва да тренирате упорито и да се храните правилно. Но заедно с това, трябва да приемате и подходящите протеинови добавки. Повечето от Вас сигурно са приемали суроватъчен протеин, защото той е един от най-пълноценните протеини.  Но казеина също е необходим за постигането на мускулен растеж. Казеина е протеин, който трябва да присъства в менюто на всеки бодибилдър и атлет. Това е  преобладаващият протеин в млякото, като съставлява приблизително 80% от протеина в кравето мляко. Казеина се извлича от него, с помощта на ултрафилтрация, без да се използват химикали.  Предлагаме Ви да опитате Casein Complex на SCITEC Nutrition. Продукта представлява смес от млечни протеини с доминиращо съдържание на мицеларен казеин. Casein Complex е отлична добавка за изграждане на мускулна маса, особено през периоди на почивка.

scitec_100_casein_complex w


Характеристики на Casein Complex:

 

 • Високоефективен протеинов източник
 • Отличен аминокиселинен профил, включително ВСАА и глутамин
 • Стимулира  растежа на мускулите
 • Има мощен антикатаболен ефект
 • Подпомага мускулното възстановяване
 • Усвоява се пълноценно
 • Чудесен вкус на белгийски шоколад


Казеина е протеин, който се предпочита от много бодибилдъри, защо има редки и полезни качества. При неговия прием, казеина създава гел в стомаха, благодарение на което аминокиселините в него се освобождават бавно в кръвния  поток. Тъй като този процес може да продължи няколко часа, задържането на азот  се засилва. Приема на Casein Complex ще Ви помогне не само да постигнете мускулен растеж, но и да съхраните получените мускули. Това е възможно, тъй като казеина, се освобождава в кръвта  с ниска скорост. Мускулната  маса се повишава най-успешно, именно когато се поддържа определен баланс между протеиновия  синтез,  и разграждането на  протеините.

От всички видове протеинови източници, казеина съдържа най-големи количества от аминокиселината глутамин. Тя е жизненоважна за изграждането на мускулна маса и за стимулирането на имунната система. Ето защо, Casein Complex  е подходяща добавка за всеки, който желае да качва мускули, да ги съхранява и да бъде здрав. Казеина се отличава с високо съдържание на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Дори когато спите, вашите мускули имат нужда от захранване с аминокиселини. Това е така, защото по време на почивка в тялото настъпват катаболни процеси, а те се ограничават в присъствието на достатъчно количество аминокиселини.

Казеина в Casein Complex осигурява продължителен приток на аминокиселини, благодарение на което ще съхрани вашите мускули и през нощта. Също така, можете да извлечете полза от приема на, Casein Complex когато се стремите да редуцирате излишните мазнини. Казеина съдържа малки количества мазнини и въглехидрати, в резултат на което ще качвате само чисти мускули.

Начин на употреба: Casein Complex е идеално средство в случай не недостиг на храна или в периода преди лягане. При употреба на хранителни добавки (протеини или аминокиселини) преди и по време на тренировка би било подходящо да включите приема на казеин, като главна форма на след-тренировъчно протеиново подхранване. Смесете 1-2 дози с произволна течност за приготвяне на шейк. Използвайте 350 ml течност с една 1 лъжица от продукта и разбъркайте енергично!

Разфасовка: 2350 грама

Състав:

Scitec_100caseincomplex

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Scitec Casein Complex 2350 гр

 • Производител: SCITEC Nutrition
 • Код на продукта: Scitec Casein Complex 2350 гр
 • Наличност: В наличност
 • 110.00 лв
 • 93.99 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359