Scitec Casein Complex 2350 грScitec Casein Complex 2350 гр1
Scitec Casein Complex 2350 гр
196.00 лв
product header
Scitec Casein Complex 2350 грScitec Casein Complex 2350 гр

Ако искате вашите бодибилдинг и спортни занимания да бъдат успешни, трябва да тренирате упорито и да се храните правилно. Но заедно с това, трябва да приемате и подходящите протеинови добавки. Повечето от Вас сигурно са приемали суроватъчен протеин, защото той е един от най-пълноценните протеини.  Но казеина също е необходим за постигането на мускулен растеж. Казеина е протеин, който трябва да присъства в менюто на всеки бодибилдър и атлет. Това е  преобладаващият протеин в млякото, като съставлява приблизително 80% от протеина в кравето мляко. Казеина се извлича от него, с помощта на ултрафилтрация, без да се използват химикали.  Предлагаме Ви да опитате Casein Complex на SCITEC Nutrition. Продукта представлява смес от млечни протеини с доминиращо съдържание на мицеларен казеин. Casein Complex е отлична добавка за изграждане на мускулна маса, особено през периоди на почивка.

scitec_100_casein_complex w


Характеристики на Casein Complex:

 

  • Високоефективен протеинов източник
  • Отличен аминокиселинен профил, включително ВСАА и глутамин
  • Стимулира  растежа на мускулите
  • Има мощен антикатаболен ефект
  • Подпомага мускулното възстановяване
  • Усвоява се пълноценно
  • Чудесен вкус на белгийски шоколад


Казеина е протеин, който се предпочита от много бодибилдъри, защо има редки и полезни качества. При неговия прием, казеина създава гел в стомаха, благодарение на което аминокиселините в него се освобождават бавно в кръвния  поток. Тъй като този процес може да продължи няколко часа, задържането на азот  се засилва. Приема на Casein Complex ще Ви помогне не само да постигнете мускулен растеж, но и да съхраните получените мускули. Това е възможно, тъй като казеина, се освобождава в кръвта  с ниска скорост. Мускулната  маса се повишава най-успешно, именно когато се поддържа определен баланс между протеиновия  синтез,  и разграждането на  протеините.

От всички видове протеинови източници, казеина съдържа най-големи количества от аминокиселината глутамин. Тя е жизненоважна за изграждането на мускулна маса и за стимулирането на имунната система. Ето защо, Casein Complex  е подходяща добавка за всеки, който желае да качва мускули, да ги съхранява и да бъде здрав. Казеина се отличава с високо съдържание на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Дори когато спите, вашите мускули имат нужда от захранване с аминокиселини. Това е така, защото по време на почивка в тялото настъпват катаболни процеси, а те се ограничават в присъствието на достатъчно количество аминокиселини.

Казеина в Casein Complex осигурява продължителен приток на аминокиселини, благодарение на което ще съхрани вашите мускули и през нощта. Също така, можете да извлечете полза от приема на, Casein Complex когато се стремите да редуцирате излишните мазнини. Казеина съдържа малки количества мазнини и въглехидрати, в резултат на което ще качвате само чисти мускули.

Начин на употреба: Casein Complex е идеално средство в случай не недостиг на храна или в периода преди лягане. При употреба на хранителни добавки (протеини или аминокиселини) преди и по време на тренировка би било подходящо да включите приема на казеин, като главна форма на след-тренировъчно протеиново подхранване. Смесете 1-2 дози с произволна течност за приготвяне на шейк. Използвайте 350 ml течност с една 1 лъжица от продукта и разбъркайте енергично!

Разфасовка: 2350 грама

Състав:

Scitec_100caseincomplex

 

Дозировка
Доза 30 g
Съставки
Аминокиселинна матрица 1350 mg
Въглехидрати 2,5 g
Захари 1 g
Калий 60 mg
Калории 116
Калории от мазнини 14
Л-аланин 787 mg
Л-аргинин 653 mg
Л-аспартанова киселина 1794 mg
Л-валин 1421 mg
Л-глицин 353 mg
Л-глутамин 5309 mg
Л-изолевцин 1241 mg
Л-левцин 2127 mg
Л-лизин 1819 mg
Л-метионин 559 mg
Л-пролин 1797 mg
Л-серин 1177 mg
Л-тирозин 953 mg
Л-треонин 1119 mg
Л-триптофан 295 mg
Л-фенилаланин 939 mg
Л-хистидин 550 mg
Л-цистеин 225 mg
Мазнини 1,6 g
Наситени мазнини 0,6 g
Натрий 19 mg
Протеини 23 g
Таурин 905 mg
Холестерол 24 mg
Храносмилателни ензими 25 mg
5 Scitec Casein Complex 2350 гр
Приема на казеин ми позволява да се чувствам постоянно сит. СЛучва ми се понякога да не го пия само вечер а даже и след обед ако имам възможност да си поспя.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Casein Complex 2350 гр

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Scitec Casein Complex 2350 гр
  • Наличност: В наличност
196.00 лв
Бърза поръчка