Scitec Casein Complex 920 грSC0021
Scitec Casein Complex 920 гр
87.00 лв
product header
Scitec Casein Complex 920 грSC002

Казеинов протеин за по-добри спортни постижения


Ако искате Вашите бодибилдинг и спортни занимания да бъдат успешни, трябва да тренирате упорито и да се храните правилно. Но заедно с това, трябва да приемате и подходящите протеинови добавки. Повечето от Вас сигурно са приемали суроватъчен протеин, защото той е един от най-пълноценните протеини. Но казеина също е необходим за постигането на мускулен растеж. Казеина е протеин, който трябва да присъства в менюто на всеки бодибилдър и атлет.

Това е преобладаващият протеин в млякото, като съставлява приблизително 80% от протеина в кравето мляко. Казеина се извлича от него, с помощта на ултрафилтрация, без да се използват химикали. Предлагаме Ви да опитате Casein Complex на SCITEC Nutrition. Продукта представлява смес от млечни протеини с доминиращо съдържание на мицеларен казеин. Casein Complex е отлична добавка за изграждане на мускулна маса, особено през периоди на почивка.

scitec_100_casein_complex w


Характеристики и ползи на Casein Complex

  • Високоефективен протеинов източник;
  • Отличен аминокиселинен профил, включително ВСАА и глутамин;
  • Стимулира  растежа на мускулите;
  • Има мощен антикатаболен ефект;
  • Подпомага мускулното възстановяване;
  • Усвоява се пълноценно;
  • Чудесен вкус на белгийски шоколад.


Казеинът е протеин, който се предпочита от много бодибилдъри, защо има редки и полезни качества. При неговия прием, казеина създава гел в стомаха, благодарение на което аминокиселините в него се освобождават бавно в кръвния поток. Тъй като този процес може да продължи няколко часа, задържането на азот се засилва. Приема на Casein Complex ще Ви помогне не само да постигнете мускулен растеж, но и да съхраните получените мускули. Това е възможно, тъй като казеина, се освобождава в кръвта  с ниска скорост. Мускулната маса се повишава най-успешно, именно когато се поддържа определен баланс между протеиновия синтез, и разграждането на  протеините.

От всички видове протеинови източници, казеина съдържа най-големи количества от аминокиселината глутамин. Тя е жизненоважна за изграждането на мускулна маса и за стимулирането на имунната система. Ето защо, Casein Complex е подходяща добавка за всеки, който желае да качва мускули, да ги съхранява и да бъде здрав. Казеина се отличава с високо съдържание на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Дори когато спите, вашите мускули имат нужда от захранване с аминокиселини. Това е така, защото по време на почивка в тялото настъпват катаболни процеси, а те се ограничават в присъствието на достатъчно количество аминокиселини.

Казеина в Casein Complex осигурява продължителен приток на аминокиселини, благодарение на което ще съхрани вашите мускули и през нощта. Също така, можете да извлечете полза от приема на, Casein Complex когато се стремите да редуцирате излишните мазнини. Казеина съдържа малки количества мазнини и въглехидрати, в резултат на което ще качвате само чисти мускули.

Начин на употреба: Casein Complex е идеално средство в случай не недостиг на храна или в периода преди лягане. При употреба на хранителни добавки (протеини или аминокиселини) преди и по време на тренировка би било подходящо да включите приема на казеин, като главна форма на след-тренировъчно протеиново подхранване. Смесете 1-2 дози с произволна течност за приготвяне на шейк. Използвайте 350 ml течност с една 1 лъжица от продукта и разбъркайте енергично!

Опаковка: 920 гр

Вземете сега и заредете тялото си с протеин, докато спите!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Състав:

Scitec_100caseincomplex

Дозировка
Доза 30 g
Съставки
Аминокиселинна матрица 1350 mg
Въглехидрати 2,5 g
Захари 1 g
Калий 60 mg
Калории 116
Калории от мазнини 14
Л-аланин 787 mg
Л-аргинин 653 mg
Л-аспартанова киселина 1794 mg
Л-валин 1421 mg
Л-глицин 353 mg
Л-глутамин 5309 mg
Л-изолевцин 1241 mg
Л-левцин 2127 mg
Л-лизин 1819 mg
Л-метионин 559 mg
Л-пролин 1797 mg
Л-серин 1177 mg
Л-тирозин 953 mg
Л-треонин 1119 mg
Л-триптофан 295 mg
Л-фенилаланин 939 mg
Л-хистидин 550 mg
Л-цистеин 225 mg
Мазнини 1.6 g
Наситени мазнини 0.6 g
Натрий 19 mg
Протеини 23 g
Таурин 905 mg
Холестерол 24 mg
Храносмилателни ензими 25 mg
5 Scitec Casein Complex 920 гр
Преди да почна фитнес бях 50 кг, след два месеца треновки почти всеки ден много хапване и между храненията протеин амино киселини и вечер казеин, порастнах с цели 15 кг. Много съм доволен, сега всички си мислят че си бия някакви инжекции а аз го постигнах чисто с хранителни добавки и постояннство.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Casein Complex 920 гр

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: SC002
  • Наличност: В наличност
87.00 лв
Бърза поръчка