EVERBUILD 100% CASEIN BUILD 908 грEB6171
EVERBUILD 100% CASEIN BUILD 908 гр
70.00 лв
product header
EVERBUILD 100% CASEIN BUILD 908 грEB617

Казеин - нощен протеин


Повечето от Вас сигурно са приемали суроватъчен протеин, защото той е един от най-пълноценните протеини.  Но казеина също е необходим за постигането на мускулен растеж. Казеина е протеин, който трябва да присъства в менюто на всеки бодибилдър и атлет. Това е  преобладаващият протеин в млякото, като съставлява приблизително 80% от протеина в кравето мляко.

Казеина се извлича от него, с помощта на ултрафилтрация, без да се използват химикали. Уверете се сами в полезните качества на казеина, чрез продукта 100% CASEIN BUILD на EVERBUILD. Тази добавка съдържа бавноусвояем мицеларен казеинов протеин, който действа цели 8 часа. e нaпpaвeн oт мляĸo и cъдъpжa 24 гpaмa пpoтeин в дoзa, ĸaĸтo и пълeн aминoĸиceлинeн cпeĸтъp, ĸoйтo дocтaвя идeaлнo възcтaнoвявaнe пpeз нoщтa, ĸoгaтo opгaнизмa e в пoĸoй.
 

Ефекти и предимства на Casein Build

  • Бавно усвояващ се протеин;
  • 24 гр протеин на доза;
  • Пълен аминокиселинен спектър;
  • Добавка подходяща за консумация преди сън;
  • Антикатаболно действие;
  • Подпомага процеса на възстановяване;
  • Осигурява продължително снабдяване с аминокиселини.


Казеина е протеин, който се предпочита от много бодибилдъри, защо има редки и полезни качества. При неговия прием, казеина създава гел в стомаха, благодарение на което аминокиселините в него се освобождават бавно в кръвния  поток. Тъй като този процес може да продължи няколко часа, задържането на азот  се засилва.

Приема на 100% CASEIN BUILD ще Ви помогне не само да постигнете мускулен растеж, но и да съхраните получените мускули. Това е възможно, тъй като казеина, се освобождава в кръвта  с ниска скорост. Мускулната  маса се повишава най-успешно, именно когато се поддържа определен баланс между протеиновия  синтез,  и разграждането на  протеините.

От всички видове протеинови източници, казеина съдържа най-големи количества от аминокиселината глутамин. Тя е жизненоважна за изграждането на мускулна маса и за стимулирането на имунната система. Ето защо, 100% CASEIN BUILD е подходяща добавка за всеки, който желае да качва мускули, да ги съхранява и да бъде здрав.

Казеина се отличава с високо съдържание на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Дори когато спите, вашите мускули имат нужда от захранване с аминокиселини. Това е така, защото по време на почивка в тялото настъпват катаболни процеси, а те се ограничават в присъствието на достатъчно количество аминокиселини.

Казеина в 100% CASEIN BUILD осигурява продължителен приток на аминокиселини, благодарение на което ще съхрани вашите мускули и през нощта. Също така, можете да извлечете полза от приема на 100% CASEIN BUILD, когато се стремите да редуцирате излишните мазнини. Казеина съдържа малки количества мазнини и въглехидрати, в резултат на което ще качвате само чисти мускули. Същевременно, този протеин е в състояние да засили метаболизма Ви, както и изгарянето на мазнините.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза от 33,3 грама преди лягане. Може да се приемат и 1-2 дози, когато времето между две хранения ще е по-дълго.

Опаковка: 908 грама

Bзeмeтe сега и подхранете тялото си, докато спите, за да не губите мускули и да се възстановявате напълно!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799!

Дозировка
Доза 33,3 g
Съставки
Въглехидрати 3 g
Диетични фибри 2,5 g
Желязо 0,7 mg
Захари 0,5 g
Калории 119 kcal
Калории от мазнини 4 kcal
Калций 600 mg
Мазнини <0,5 g
Наситени мазнини <0,5 g
Натрий 230 mg
Протеини 24 g
Холестерол 10 mg
5 EVERBUILD 100% CASEIN BUILD 908 гр
КАзеинът е от видовете протеини които са малко разпространени сред трениращите. Всъщност той има голямо проложение заради бавното си усвояване. По този начин организмът успява да извлече максимума.
Напишете отзив
    Лош           Добър

EVERBUILD 100% CASEIN BUILD 908 гр

  • Производител: EVERBUILD
  • Код на продукта: EB617
  • Наличност: В наличност
70.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка