EVERBUILD 100% CASEIN BUILD 908 грEB6171
EVERBUILD 100% CASEIN BUILD 908 гр
60.00 лв
product header
EVERBUILD 100% CASEIN BUILD 908 грEB617

Казеин - нощен протеин


Повечето от Вас сигурно са приемали суроватъчен протеин, защото той е един от най-пълноценните протеини.  Но казеина също е необходим за постигането на мускулен растеж. Казеина е протеин, който трябва да присъства в менюто на всеки бодибилдър и атлет. Това е  преобладаващият протеин в млякото, като съставлява приблизително 80% от протеина в кравето мляко.

Казеина се извлича от него, с помощта на ултрафилтрация, без да се използват химикали. Уверете се сами в полезните качества на казеина, чрез продукта 100% CASEIN BUILD на EVERBUILD. Тази добавка съдържа бавноусвояем мицеларен казеинов протеин, който действа цели 8 часа. e нaпpaвeн oт мляĸo и cъдъpжa 24 гpaмa пpoтeин в дoзa, ĸaĸтo и пълeн aминoĸиceлинeн cпeĸтъp, ĸoйтo дocтaвя идeaлнo възcтaнoвявaнe пpeз нoщтa, ĸoгaтo opгaнизмa e в пoĸoй.
 

Ефекти и предимства на Casein Build

  • Бавно усвояващ се протеин;
  • 24 гр протеин на доза;
  • Пълен аминокиселинен спектър;
  • Добавка подходяща за консумация преди сън;
  • Антикатаболно действие;
  • Подпомага процеса на възстановяване;
  • Осигурява продължително снабдяване с аминокиселини.


Казеина е протеин, който се предпочита от много бодибилдъри, защо има редки и полезни качества. При неговия прием, казеина създава гел в стомаха, благодарение на което аминокиселините в него се освобождават бавно в кръвния  поток. Тъй като този процес може да продължи няколко часа, задържането на азот  се засилва.

Приема на 100% CASEIN BUILD ще Ви помогне не само да постигнете мускулен растеж, но и да съхраните получените мускули. Това е възможно, тъй като казеина, се освобождава в кръвта  с ниска скорост. Мускулната  маса се повишава най-успешно, именно когато се поддържа определен баланс между протеиновия  синтез,  и разграждането на  протеините.

От всички видове протеинови източници, казеина съдържа най-големи количества от аминокиселината глутамин. Тя е жизненоважна за изграждането на мускулна маса и за стимулирането на имунната система. Ето защо, 100% CASEIN BUILD е подходяща добавка за всеки, който желае да качва мускули, да ги съхранява и да бъде здрав.

Казеина се отличава с високо съдържание на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Дори когато спите, вашите мускули имат нужда от захранване с аминокиселини. Това е така, защото по време на почивка в тялото настъпват катаболни процеси, а те се ограничават в присъствието на достатъчно количество аминокиселини.

Казеина в 100% CASEIN BUILD осигурява продължителен приток на аминокиселини, благодарение на което ще съхрани вашите мускули и през нощта. Също така, можете да извлечете полза от приема на 100% CASEIN BUILD, когато се стремите да редуцирате излишните мазнини. Казеина съдържа малки количества мазнини и въглехидрати, в резултат на което ще качвате само чисти мускули. Същевременно, този протеин е в състояние да засили метаболизма Ви, както и изгарянето на мазнините.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза от 33,3 грама преди лягане. Може да се приемат и 1-2 дози, когато времето между две хранения ще е по-дълго.

Опаковка: 908 грама

Bзeмeтe сега и подхранете тялото си, докато спите, за да не губите мускули и да се възстановявате напълно!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799!

Напишете отзив
    Лош           Добър

EVERBUILD 100% CASEIN BUILD 908 гр

  • Производител: EVERBUILD
  • Код на продукта: EB617
  • Наличност: В наличност
60.00 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359