Pure Casein 908 гр PN68171
Pure Casein 908 гр
75.00 лв
product header
Pure Casein 908 гр PN6817

Бързо усвоимите протеини са  необходими на вашите мускули  непосредствено преди или след тренировка, но какво става  през останалата част на деня? През този период, Вие и мускулите Ви имате нужда от бавно усвояващ се протеин, особено през часовете когато тялото Ви остава продължително време без храна.

Pure Nutrition  100% Pure Casein  Ви осигурява  точно това – 100% чист казеин, който да Ви достави  достатъчни количества от аминокиселините, които не могат да бъдат синтезирани от организма Ви. Благодарение на Pure Casein, вашите мускули ще получават необходимото гориво, което ще ги защити от катаболните процеси, дори когато спите.

Какво ще Ви даде Pure Casein?

  • 100% чист, бавно освобождаващ се казеин
  • Пълен спектър от аминокиселини
  • Ниско съдържание на въглехидрати и калории
  • Максимален мускулен растеж
  • Помощ при изгарянето на излишните мазнини


Казеинът в Pure Casein е  протеин с  бавно освобождаване, което позволява постепенното и продължително отделяне на  аминокиселините в кръвта, за да се хранят пълноценно  мускулите Ви.  Казеинът  на Pure Casein е с високо съдържание на най-важните аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и с много високо съдържание на L-глутамин, който е  есенциална аминокиселина  за изграждане на мускулите. Продукта  Pure Caseine  Ви осигурява казеин в неговата естествена форма, затова се усвоява по-лесно и се абсорбира пълноценно  от организма Ви.

Pure Casein е суплемент, който ще снабди мускулите Ви с достатъчно протеини, респективно аминокиселини, за да могат да се възстановят пълноценно и бързо. Тази добавка не само ще защити мускулите Ви от настъпването на катаболни разкъсвания, но и ще спомогне за техния растеж. Освен това, Pure Casein е подходящ и ако искате да свалите излишните мазнини.

Можете да го приемате често, тъй като е беден на въглехидрати и има съвсем малко мазнини и калории. За сметка на това е богат на белтъчини, които ще спомогнат за засилването на метаболизма Ви и за изгарянето на ненужните мазнини.

Дозировка
Доза 30 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Въглехидрати 2 g
Захари 1.5 g
Калории 109 kcal
Мазнини 0.5 g
Наситени мазнини 0.5 g
Протеини 23 g
5 Pure Casein 908 гр
Това е един от най-хубавите казеини които съм пил, супер вкусен и добре усвоим.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Casein 908 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN6817
  • Наличност: В наличност
75.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка