SAN 100% Casein Fusion 2000 гр SAN 100% Casein Fusion 2000 гр1
SAN 100% Casein Fusion 2000 гр
165.00 лв
product header
SAN 100% Casein Fusion 2000 гр SAN 100% Casein Fusion 2000 гр

Всеки бодибилдър или културист, трябва да се храни правилно, да тренира  упорито, и да води здравословен начин на живот. Но заедно с това, трябва да приема и подходящите протеинови добавки. Казеина е протеин, който трябва да присъства в менюто на всеки бодибилдър. Казеиновия протеин е чудесен избор за всеки който тренира. Това е  преобладаващият протеин в млякото. Той  съставлява около 80% от протеина в кравето мляко, и  се извлича от него  чрез ултрафилтрация, без използване на химикали. Осигурете си този протеин чрез продукта 100 % Casein Fusion. Всяка доза от него  съдържа 25 грама бавно храносмилащ се казеинов  протеин, 5.5 грама- BCAA - левцин, изолевцин, валин,  и 5 грама глутамин.

SAN_100_Casein_Fusion

Ползи от приема на  100 % Casein Fusion:

 

  • Предпазване на мускулите от катаболен разпад
  • Изграждане на повече мускули
  • Засилване загубата на мазнини
  • По – добро възстановяване
  • Продължително захранване с аминокиселини
  • Повишаване на издържливостта


Казеиновия  протеин е високо ценен от спортистите, защото то се характеризира с някои редки качества. Той е в състояние да създаде  гел в стомаха . Като следствие от този факт, аминокиселините  се освобождават бавно в кръвния  поток. Тъй като този процес може да продължи няколко часа, задържането на азот  се засилва. С помощта на продукта 100 % Casein Fusion, Вие ще постигнете  увеличаване на мускулната маса, тъй като казеина, се освобождава в кръвта  с ниска скорост. Поради това, той  факт  играе огромна роля за блокиране разграждането на протеините. Мускулната  маса се увеличава, именно когато се поддържа определен баланс между протеиновия  синтез,  и разграждането на  протеините. От всички видове  протеини, казеина  съдържа най-високи количества от аминокиселината глутамин. От това  могат да се възползват културистите, както  и тези  които търсят средство за  наддаване  на тегло, за  запазване на мускулната маса, и за подпомагане  функционирането на имунната система.

Вашето тяло се нуждае аминокиселинно захранване дори и през нощта, когато тялото е в покой и настъпват катаболни процеси. Ако не получи такова захранване, тялото се насочва към аминокиселините складирани в мускулите и ги “краде“, което поставя последните пред риск от разграждане. Това не е добре, но 100% Casein Fusion  може да предпазва мускулната маса, като не позволява тялото  да бъде лишено  от необходимите му аминокиселини, докато спи. Това е така, защото както вече казахме, казеина е бавноусвояващ се протеин, който предоставя продължително аминокиселинно захранване. И ако всичко това не е достатъчно, към формулата на100% Casein Fusion е прибавен допълнително 5 грама глутамин, а както вече казахме, глутамина подпомага  възстановяването,  и предпазва от разграждане мускулната тъкан.

Начин на употреба: Една доза от продукта се разтваря в 250-350 милилитра вода, или друга течност, и може да се консумира по всяко време на деня, когато имате нужда.

Състав:

sancasein4.4

 

Дозировка
Доза 37,33 g
Дози в опаковка 54
Съставки
Въглехидрати 5,5 g
Диетични фибри 1 g
Захари 1,5 g
Калории 158
Калории от мазнини 36
Калций 690 mg
Мазнини 4 g
Наситени мазнини 1 g
Натрий 210 mg
Протеини 25 g
Холестерол 20 mg
5 SAN 100% Casein Fusion 2000 гр
Това безспорно е най-добрият казеин на пазара. Супер вкусен и помага за качването на чиста мускулна маса.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN 100% Casein Fusion 2000 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN 100% Casein Fusion 2000 гр
  • Наличност: В наличност
165.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка