AllMax Aminocore BCAA 945 грALL1001
AllMax Aminocore BCAA 945 гр
149.00 лв
product header
AllMax Aminocore BCAA 945 грALL100

aminocore 1

Невероятна хранителна добавка:

 • чиста сила на BCAA;
 • бързо се справя с умората;
 • незабавно стимулира мускулния растеж с 350%;
 • Зареден с 7 ФОРМИ НА анаболна ПОДКРЕПА B3, В6, В9 и В12!

Повечето хора, които тренират усилено, не разбират защо не могат да постигнат желания от тях мускулен растеж. Всеки по-сериозен културист знае изпитаното и проверено въздействие на големите дози ВСАА.
Въпреки че всеки знае, ние все пак ще Ви напомним, че действието на разклонената верига амино киселини може да е затруднено, поради няколко причини:

 • Не получавате достатъчно ВСАА;
 • Не е правилното съотношение на ВСАА;
 • Не приемате достатъчно ВСАА в подходящото време.

Чрез продукта на компанията ALLMAX Nutrition, Вие получавате хранителна добавка, осигуряваща Ви 350% по-голяма анаболна активност. 

Това е проста математика - добавяте повече мускули, отколкото изваждате!

Защо тогава е толкова трудно да си намерите добър ВСАА продукт?

Защо е изключително трудно да се смесват ВСАА във вашата система, ефективно и ефикасно. Старата школа инстатизирани BCAA’s, създадени без да използват технологията MYOTRISOL™  се слепват,  не се смесват добре и най-лошото от всичко, остават отвратително подобно на масло на повърхността. А и са с лош вкус.

Повечето компании за хранителни добавки отговориха на това предизвикателство, като просто доставиха по-малко BCAA’s в по-евтино съотношение 2:1:1.

Стига вече! AMINOCORE ВСАА вече е на пазара, за да Ви помогне!

AMINOCORE са създадени благодарение на имуществена 3 фазна технология спомагаща по-добрата разтворимост , наречена MYOTRISOL ™, която е превърнала ВСАА в един изключително висококачествен продукт, в него Вие ще намерите идеално съотношение на ВСАА, които се разтварят лесно, а и са много вкусни. Благодарение на тази невероятна хранителна добавка, Вие можете да си набавите необходимата Ви сила, когато и където и да сте! Това е идеалната BCAA добавка!

AMINOCORE съдържа цели 8180 мг ВСАА ! Точно така, повече от 8 грама ВСАА в един пакет или една лъжица. Перфектен е за консумация по време на тренировка, или когато сте далеч от фитнеса и изпитвате необходимост да  предотвратите катаболните разкъсвания на мускулната тъкан и да увеличите синтеза на протеин!
Авангардни научни изследвания спечелили Нобелова награда на Каролинския институт  потвърдиха, с какво културистите са известни от години –а именно приемът на високи дози ВСАА, доставени в специфични съотношения 45:30:25, по този начин мускулите Ви растат. Това е с изумителните 350% по-голяма анаболна сигнализация спрямо плацебото! Всичко това е доказано с научни изследвания.

Добрата разтворимост е ключът за успеха на течните добавки BCAA!

ALLMAX въвежда Myotrisol, авангардна технология подобряваща разтворимостта. До сега, доставката на 100% чисто съотношение 45:30:25 BCAA на прах и то в цели (8180 мг) - идеални за анаболната активност е било почти невъзможно. Е това вече не е така.

Само с AMINOCORE MYOTRISOL ™ LIQUID BCAA Вие получавате доказано всичко това.

Сега, патентована технология за осигуряване на идеална разтворимост на 3-фази, наречена Myotrisol ™ е превърнала този изключително висококачествен продукт с идеално съотношение на фармацевтично качествени ВСАА в идеалното решение за всички Вас, които се нуждаете от прилив на сила енергия.

Освен всичко останало, този продукт е и невероятно вкусен. AMINOCORE решава крайната дилема на множество спортисти - бърза анаболна подкрепа с изключително висока, изследвана доза ВСАА - без значение къде се намирате!

AMINOCORE включва и някои от най-упоритите, бионалични, фармацевтични витамини, като:

 • Methylcobalamin;
 • Пиридоксин-5-фосфат (витамин В6);
 • Ca L-5-MTHF ( осигуряващ витамин B9);
 • дибенкозид, който е с висока биологична стойност Витамин В12.

Това са някои от най-трудните за получаване витамини в най-високо ефективни дози, известни на науката.

Само AMINOCORE ви дава този вид на чиста енергия смес от витамини от , при това най-мощните витамини на планетата. Нещо повече, комплексът от  витамини от група В подкрепя синтеза на протеини и без тях, вашият напредък може да пострада. Усилените тренировки, диетата са недостатъци, консумацията на алкохол и стресът също могат да се отразят негативно върху нивата на витамините.
ОЗИ прави тренировката Ви още по-добра!

Повечето хора никога не са чували дори ОЗИ, но той може да бъде най-добрия Ви приятел във фитнеса. ОЗИ или ketoisocaproic е киселина, която изпълнява ролята на буфер на мускулните токсини като амоняк (NH3), които са създадени по време на интензивните периоди на повтарящи се мускулни контракции. ОЗИ деактивира амоняка, създаден от вашите мускули по време на интензивни тренировки. Тъй като по-високите концентрации на амоняк водят до умора, намаляването на амоняка води до по-голяма мускулна издръжливост. И най-доброто от всички, AMINOCORE има 100 мг  ОЗИ във всяка доза!

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Употреба:
За активиране на протеиновия синтез и възстановяване и увеличаване на мускулната маса, приемайте по 1 доза AMINOCORE по време на тренировка. В нетренировъчни дни, AMINOCORE може да се вземат по всяко време на празен стомах. Благодарение на мощният характер на този продукт, не се препоръчва да  се надвишава 2 дози дневно.

Разфасовка: 945гр

Дозировка
Доза 9 g
Съставки
KIC (Alpha Ketoisocaproic Acid) 100 mg
Витамин В12 6 mcg
Витамин В3 20 mg
Витамин В6 2 mg
Витамин В9 BioB9 400 mcg
Калории 10
Л-валин 2454 mg
Л-изолевцин 2045 mg
Л-левцин 3681 mg
4 AllMax Aminocore BCAA 945 гр
Дocтa дoбpe.Нe бяx пoлзвaл дo ceгa пpoдyĸтитe им нo ocтaнax мнoгo дoвoлeн мнoгo дoбpe paбoтeщи aминoĸиceлини и нaй-вaжнoтo имaм вcичĸo ĸoeтo e нyжнa зa eднo дoбpo възтaнoвявaнe и тoнyc бpaвo.Πpeпopъчвaм.
5 AllMax Aminocore BCAA 945 гр
Това е BCAA, което ме кара да настръхвам. Преди съм си мислил, че пия BCAA сега вече знам, къде е истината!
5 AllMax Aminocore BCAA 945 гр
Взех ги с един приятел да си ги поделим, че то много нещо... 1 кило и 200 грама. Иначе си е така - най-добрите аминокиселини са това!
5 AllMax Aminocore BCAA 945 гр
Подкрепям мнението на Макс! Наистина са скъпички, но си заслужава.
5 AllMax Aminocore BCAA 945 гр
Най-добрите аминокиселини на пазара!
Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax Aminocore BCAA 945 гр

 • Производител: AllMax Nutrition
 • Код на продукта: ALL100
 • Наличност: В наличност
149.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка
Купи заедно и спести
+
Пакетна цена: 193.00 лв
Спестяваш 25.00 лв!

Добави в Количката